Kérhetek bátorítást? Hétfőtől bölcsi.
gondolom még csak beszoktatás lesz,és nem kell rögtön ott hagyni. csak azt tudom mondani,hogy az első napok nem könnyűek,de amikor látod,hogy mennyit fejlődik és okosodik akkor már nem lesz olyan rossz érzés ott hagyni.
felkészülni erre nem igazán tudsz,de a gyereked előtt legyél mindig erős és ne mutasd ki hogy mennyire aggódsz,mert ha megérzi akkor nehéz lesz az elválás.
Mi 3 hete kezdtük és ma reggel már alig pityergett! Nagyon szereti, viszont rettenetesen anyás lett, ha vele vagyok szinte el sem enged maga mellől. Az első hét végén maradt bent egyedül ebéd utánig, nem is ment volna hamarabb. 2 héten szerdán már bent aludt (2 hét volt a beszoktatás)és azóta minden nap. A reggelek borzalmasak voltak, nagyon sírt, de hallottam, hogy nem sokáig sírt bent. Azt mondták a gondozók, hogy ez normális egy pár hétig és így a jó. Sokkal rosszabb, ha pár hónap után esik le neki, hogy ez már mindig így lesz és akkor kezdi a sírást.
Kitartás, és higgy benne, hogy menni fog. Akármennyire is nehéz, te mosolyogj és mondd neki, hogy milyen jó a bölcsiben. Sokat beszéljetek róla, mesélj neki. Ha látja rajtad, hogy neked is fáj, annál nehezebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!