Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen beszélő állatos "mesét"...

Milyen beszélő állatos "mesét" ismersz?

Figyelt kérdés
A kisfiam 2,5 éves és bele van bolondulva a Malac a pácban című "mesébe". Naponta többször is megnézi, nekem meg már minden száll hajam égnek áll, ha meghallom, hogy megint a malacos mesét akarja :) Néztük már a Dr Dolittle-t, a Babe-et, Hókölyköket, Garfieldot, Házimacit, Gazdátlanul mexikóbant, Patacsatát, Marmadukot, Hoppot, Őserdő hősét, Kutyák és macskákat, Maci Lacit és a Drágán add a rétedet. De kéne valami új hasonló "mese". Miket ismertek? Ami film, de beszélnek az állatok?
2011. aug. 16. 10:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Brigi vagyok

Most lesz a tévében a Talpig majom, bár már régen láttam és nem vagyok benne biztos, hogy az gyereknek való film lenne. A másik ami még eszembe jutott a Spaces Jam - Zűr az űrben. Azért ha beugrik még egy-egy film, akkor beírom majd ide, de szólj, ha már kinőtte a nagyfiú ezt a korszakát, hogy fölöslegesen ne irogassak.:D

2011. aug. 25. 21:27
 12/17 A kérdező kommentje:

Szia! Köszi, a Space jam is jó :)

Sajnos még mindig ez a sláger :D De inkább ilyet nézzen, mint szörnyes-robotos-(számomra idióta) filmeket.

2011. aug. 30. 12:18
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Brigi:

Szerintem ezekkel nincs semmi baj, ha neki ez tetszik, akkor nézze ezt.:)

Ja én a Pinokkkió-hoz mit szólna? Mármint nem a mese, hanem a film, belinkelem, hogy melyikre gondolok:

[link]

Ez is aranyos és végül is ez is ugyanaz, mint a mese, csak filmben.:)

Még valamelyik nap eszembe jutott egy, de nem voltam gépközelben és mostanra elfelejtettem.:S Ha eszembe jut szólok!:)

2011. aug. 30. 12:48
 14/17 A kérdező kommentje:
Megpróbálom negnézetni vele ezt is, hátha tetszik majd neki :) Köszi, aranyos vagy :)
2011. aug. 30. 13:00
 15/17 anonim ***** válasza:

Brigi:

Nem beszélő állatosak ugyan, de elég meseszerű filmek: Roger nyúl a pácban, Asterix és Obelix

Bár ezekről sem vagyok meggyőződve, hogy gyerekeknek való lenne.:)

2011. szept. 28. 10:29
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha még aktuális a dolog, akkor ezen az oldalon aranyos filmek vannak és én a nagy részüket le tudtam tölteni, csak keresgélni kell egy kicsit:

[link]

Tudom, hogy nem mostani a kérdés, de megint eszembe jutottál, amikor erre az oldalra keveredtem!:)

Brigi

2012. jún. 29. 07:14
 17/17 anonim ***** válasza:

Szenilla nyomában

Bűbáj(a mókus beszél)

2019. jan. 1. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!