Milyen beszélő állatos "mesét" ismersz?
Brigi vagyok
Most lesz a tévében a Talpig majom, bár már régen láttam és nem vagyok benne biztos, hogy az gyereknek való film lenne. A másik ami még eszembe jutott a Spaces Jam - Zűr az űrben. Azért ha beugrik még egy-egy film, akkor beírom majd ide, de szólj, ha már kinőtte a nagyfiú ezt a korszakát, hogy fölöslegesen ne irogassak.:D
Szia! Köszi, a Space jam is jó :)
Sajnos még mindig ez a sláger :D De inkább ilyet nézzen, mint szörnyes-robotos-(számomra idióta) filmeket.
Brigi:
Szerintem ezekkel nincs semmi baj, ha neki ez tetszik, akkor nézze ezt.:)
Ja én a Pinokkkió-hoz mit szólna? Mármint nem a mese, hanem a film, belinkelem, hogy melyikre gondolok:
Ez is aranyos és végül is ez is ugyanaz, mint a mese, csak filmben.:)
Még valamelyik nap eszembe jutott egy, de nem voltam gépközelben és mostanra elfelejtettem.:S Ha eszembe jut szólok!:)
Brigi:
Nem beszélő állatosak ugyan, de elég meseszerű filmek: Roger nyúl a pácban, Asterix és Obelix
Bár ezekről sem vagyok meggyőződve, hogy gyerekeknek való lenne.:)
Ha még aktuális a dolog, akkor ezen az oldalon aranyos filmek vannak és én a nagy részüket le tudtam tölteni, csak keresgélni kell egy kicsit:
Tudom, hogy nem mostani a kérdés, de megint eszembe jutottál, amikor erre az oldalra keveredtem!:)
Brigi
Szenilla nyomában
Bűbáj(a mókus beszél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!