Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen beszélő állatos "mesét"...

Milyen beszélő állatos "mesét" ismersz?

Figyelt kérdés
A kisfiam 2,5 éves és bele van bolondulva a Malac a pácban című "mesébe". Naponta többször is megnézi, nekem meg már minden száll hajam égnek áll, ha meghallom, hogy megint a malacos mesét akarja :) Néztük már a Dr Dolittle-t, a Babe-et, Hókölyköket, Garfieldot, Házimacit, Gazdátlanul mexikóbant, Patacsatát, Marmadukot, Hoppot, Őserdő hősét, Kutyák és macskákat, Maci Lacit és a Drágán add a rétedet. De kéne valami új hasonló "mese". Miket ismertek? Ami film, de beszélnek az állatok?
2011. aug. 16. 10:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Madagaszkár

Túl a sövényen

Némó nyomában

Szörny Rt.

Jégkorszak

Persze azért nézz bele, hogy valók-e egy 2,5 évesnek, de a legtöbb animációs mese nézhető kicsiknek is.

Itt egy lista:

[link]

2011. aug. 16. 10:31
 2/17 anonim ***** válasza:

Pom-pom meséi (azok kb 10 percesek), Micimackó, L'ecsó...

Nem állatos ugyan, de mi vagy 70x megnéztük a Muzsika hangját, a gyerekekkel táncol rá meg énekel... Nagy siker volt. :)

2011. aug. 16. 10:35
 3/17 anonim ***** válasza:

Ezeken kívül, amiket felsoroltál nekem csak egy film jutott eszembe: az Úton hazafelé. Ennek 2 része is van és ebben is beszélnek az állatok, csak nem éppen úgy, mint pl. a Kutyák és macskákban. Egyébként annak is 2 része van.:)

Animációs filmet én is többet tudnék felsorolni, de a te listád alapján nem ezek érdekelnek. Ha eszembe jut még valami, akkor megírom!:)

2011. aug. 16. 10:42
 4/17 anonim ***** válasza:
Máris eszembe jutott még 2: Alvin és a mókusok (azt hiszem ennek is 2 része van, de nem esküdnék meg rá) és most lesz vagy van moziban a Hupikék törpikék film. Igaz azok nem állatok, de abban is keveredik a film a mesével.
2011. aug. 16. 10:45
 5/17 anonim ***** válasza:

Nekem gyerekként a Tom és Jerry, Magilla Gorilla, Magyar népmesék, Futrinka utca nagy siker volt. Múltkor vettünk a neten egy nagy kupacot gyerekmesékből, benne volt a Bionicle vagy mi és más harcolós-lövöldözős pokemonos valamint Southpark is, ami még 25 évesnek is sok :S

Ezek mentek vissza netre, de volt vagy 50 más rajzfilm szerencsére. Bár az előbbi kettő esetleg jó kisfiúnak.

2011. aug. 16. 12:59
 6/17 anonim ***** válasza:
SZia! AZén fiam nagy kedvence a Dzsungel könyve. Fél éven keresztül csak ezt nézte. Nemrég kapott 3 új mese DVD-t a tesómtól, és most ezek a kedvencek: Némó, Rozsdás és Bundás, Blinky Bill
2011. aug. 16. 13:33
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

10:42-es, Te értetted a lényeget, hogy nem kötik le se a mesék, se az animációs filmek. Az úton hazafelé jó ötlet, az még nem látta (én szerettem gyerekként), a Alvint láttuk, csak kimaradt a listából :)

2011. aug. 16. 14:02
 8/17 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy aminek több része van, azt egymás után sorba nézzük :) A törpéset még nem hallottam, utánajárok :)
2011. aug. 16. 14:17
 9/17 anonim ***** válasza:
10:42 vagyok továbbiakban Brigi, így könnyebben beazonosítható leszek.:) Szóval igen, én értettem és azóta is gondolkodom még és még egy eszembe jutott: Stuart Little kisegér (szintén két részes, bár ezt akkor már nem is kell hozzátennem:D)
2011. aug. 16. 16:39
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszi :) Ezt is láttuk :) Dia
2011. aug. 17. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!