Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen ruhába jár gyermeked...

Milyen ruhába jár gyermeked óvodába?

Figyelt kérdés
Farmer/bársony nadrág, vagy, melegítő? Azt is írjátok kérlek, hogy városban, vagy falun.
2011. aug. 14. 10:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
34%
Ugyan már,mi baja lenne farmerban?Nem sztreccs csőnadrágban van.Neki ez kényelmes,minek nyúzzam melegítővel,ha utálja?
2011. aug. 14. 15:25
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Bent melegítőnaciban van a 4,5 éves fiam, neki az kényelmes. Itthon is abban van vagy rövidnaciban.

A farmert nem nagyon szereti, szinte könyörögni kell, hogy felvegye, amikor megyünk valahová. Vannak még kényelmes vászonnadrágjai is, azokat még csak-csak felveszi magától is, de melegítőben érzi magát a legjobban :)

Ja, ez egy Bp. melletti kisváros :)

2011. aug. 14. 15:45
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A fő szempont a kényelem! Egyik gyerekem sem szeretett farmerben oviba, suliba járni. Most a pici áll ovi előtt, de neki is inkább pamut nadrágokkal készülök, mint farmerrel. Ha megyünk valahová- vendégség, bevásárlás stb-, akkor farmer, de játékhoz, kirándulni, oviba pamut nadrág. Azokból is lehet csinosat venni.
2011. aug. 14. 16:56
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! A lányom faluból városba fog oviba járni, szintén autóval, ahogy a 14.36-os írta. Én melegítőkkel készültem, csak elbizonytalanodtam, mert egy másik anyuka farmereket vásárolt az ovikezdésre. De a válaszokból látom, jól tettem, mert egész napra azért csak kényelmesebb, mint a farmer. :)
2011. aug. 14. 22:36
 15/18 anonim ***** válasza:
34%
Még egyszer próbálom:gyerekfüggő.Ha szereti a melegítőt,akkor jó.Az enyémek nem szeretik,rájuk erőltetni nem fogom,farmerban akarnak lenni,tehát biztosan nem kényelmetlen nekik.De sok gyerek van aki pont az ellenkezője,csak írtam,h ilyen is van.
2011. aug. 14. 23:31
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Most megy a lányom majd oviba, én melegítőnadrággal készültem. Itthon is abban van, a farmer számára nem kényelmes. Bár mi vidéken lakunk, de ha városban élnénk, akkor is ebben járna :-)
2011. aug. 15. 13:51
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

az enyém is most megy oviba (lány). szabadidő alsókkal készültem (ahogy ti írjátok: melegítőkkel). egész nap az kényelmes neki, nem pl. farmar, bársony, selyem, stb...

farmeros anyukának: ne haragudj, de nem hiszem el, hogy a te gyerekeidnek a farmer a kényelmes. szerintem nem erről van szó. hanem talán te nem adsz rá melegítőt, mert cikinek találod, és bemagyaráztad a gyerekednek is, hogy a farmer ám a kényelmes, nem a melegítő...

2011. aug. 15. 16:19
 18/18 anonim ***** válasza:
16%

Te nem vagy komplett.Ott van mindhármuknak a melegítőnadrág az ovis szekrényben,az itthoni szekrényben,de még otthon ki szokták kötni,h ma farmerban,vagy szoknyában,vagy miben akarnak lenni.Igen,valószínűleg a saját hiúságom oltárán feláldoznám a gyerekeim kényelmét,te nem normális.Bár ha saját magadból indulsz ki,akkor valószínűleg nem csoda,h ilyeneket gondolsz.

Ha nekik kényelmes,felőlem abban vannak amiben jól esik.Egyáltalán nem szokott más véleménye érdekelni,te szuperanyu.Az ilyeneké meg főleg nem.

2011. aug. 15. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!