Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen ruhába jár gyermeked...

Milyen ruhába jár gyermeked óvodába?

Figyelt kérdés
Farmer/bársony nadrág, vagy, melegítő? Azt is írjátok kérlek, hogy városban, vagy falun.
2011. aug. 14. 10:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
26%

Melegítőbe sosem vittem. Az játszótérre való, nem utcára. Benti ruhának megfelelő, de utcán nem mászkálok én se melegítőben, így a gyerekem sem.

Városban élünk.

2011. aug. 14. 10:52
 2/18 anonim ***** válasza:
Nem foglalkozom vele, azt amit bármikor máskor. Úgyis átöltözik játszó ruhába és azt koszolja össze.
2011. aug. 14. 10:52
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Inkább melegítőben, kevésbé csinos és nem márkás, nem drága ruhákban.

Az oviban egész nap négykézláb koptatja a nadrágot a szőnyegen, beássák maguk a homokba, elesnek, leöntik, néha sikerül bele is pisilni eleinte.

Egy (mit tudom én) hétezres, márkás nadrágot is pont olyan gyorsan leharcol, akár fiú, akár lány. Akkor veszek az árából 4 1500 forintos nadrágot, és nem érdekel, ha délutánra terepszínű lesz, kiszakadt, és nem állok a szekrény előtt csütörtökön, hogy mit adjak rá, mert minden gatya mosásban van.

Ezen kívül elég vékony is, farmert és szövetnadrágot nem igen kapni a méretében, lecsúszik, kilóg a dereka. A kantárost nem tudják egyedül levenni, és biztos baleset történik.

A melegítőnek gumis a dereka, nincs vele ilyen gond.

2011. aug. 14. 10:53
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt elfelejtettem, hogy vidéken lakunk, 4 háznyira az ovitól, és annyit akár nyakig koszosan is kibír. :D
2011. aug. 14. 10:54
 5/18 A kérdező kommentje:
Talán nem jól tettem fel a kérdést. Azt szeretném tudni, hogy bent a csoportban milyen naci van a gyerekeken.
2011. aug. 14. 11:06
 6/18 anonim ***** válasza:
34%
A lányaim vagy farmerban,vagy szoknya+harisnya,szoknya+leggings kombinációban,a fiam farmerban,mert nem hajlandó melegítőt húzni.Sokat turizok,nagyon sok ruhájuk van,úgyh nem érdekel ha a márkás,szép ruha foltos lesz vagy kilyukad a térde.
2011. aug. 14. 11:46
 7/18 anonim ***** válasza:

Nekem csak jövőre lesz ovis a fiam, csüt csak őszre itthonra vásárlás miatt néztem melegítőket. Szerintem jövőre kap 2 együttest(felső póló nadrág) és még két vagy három szóló nacit és pólót, bentre meg attól függ engedik e papucsot ha nem akkor belebújós szandit.

Sárkánycenterben voltunk, török gyerek ruhák, nagyon jó az anyaguk.

2011. aug. 14. 11:49
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Benti ruhának én melegítőkkel és kényelmes 3/4-es nadrágokkal készültem, idén kezdjük az ovit. A farmer szerintem nem kényelmes egész napra, azt csak utcára adtam rá eddig is. Az is fontos szempont volt, hogy fel tudja venni egyedül, és ne legyen gond pl. a pisilésnél. Már csak emiatt is eleve kiesnek a farmerek, hiszen azok között a legtöbb nálunk öves (vékony fiam van), s nem tudná egyedül kioldani.

Idehaza nálunk is mindig melegítőben van.

2011. aug. 14. 12:33
 9/18 anonim ***** válasza:
11.46 vagyok:enyémek szeretik a farmer,a melegítőt viszont nem.Övnél pedig segítenek nekik ha kell.Szóval gyerekfüggő ki miben érzi jól magát.:)
2011. aug. 14. 13:06
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

A farmer biztosan káros egész napra, különösen fiúnál. Úgyhogy az enyém melegítőben illetve egyébként rövid nadrágban.

Eddig rendes ruhában vittem-hoztam, de idén tettem a zsákba egy utca váltást, ha viszik sétálni, de egyébként a benti ruhában hozom-viszem.Mi faluról hordjuk városba, de beszáll a kocsiba a ház előtt az ovi előtt ki. Teljesen feleslegesnek érzem, ezért utcaiba kiöltöztetni, bent az oviban át, majd hazafele, átöltözteni utcaiba, a 10 percre amíg a gyerekülésben ül és aztán itthon vissza játszós ruhába. 10 perc alatt 3-szor átöltözni, szerintem ez ,még egy türelmes gyereknek is sok.

2011. aug. 14. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!