Hogyan aludt el az óvodába beszoktatáskor a gyermeked?
Figyelt kérdés
most kezdjük az ovit,annyira nem aggódóm,mert alig tudtam hazahozni az óvodából,de az elalvás nem tudom hogyan lesz,ezen izgulok,más még nem altatta el sosem.Vagyis ő olyan volt,hogy letettem ajtót becsuktam és ő elaludt,mostanában már nehezében alszik el,vagy a kezét kell fogni,vagy a mi szobánkba alszik el,hogyan van beszoktatáskor az altatás?ott lehet anyuka,vagy nem?
2011. máj. 5. 10:04
1/5 anonim válasza:
Biztos hogy nem.Gondold el a többi gyerek 2nap múlva sírna az anyjáért,aztán az óvónők haza is mehetnének.Nálunk úgy van hogy lefekszenek az ágyukba közben mese vagy ének mindenkit betakarnak,megpuszilnak.mind a 25 öt.és tessék megpróbálni aludni,mindenki szunyál volt hogy a többiek szólnak arra aki folyton hangoskodik,aki meg korán megy oviba(reggel6) az meg örül ha aludhat nem kell noszogatni.mostanában lehet hogy csak azért kell fognod a kezét mert érzi hogy most valami nagyobb dolog következik.nem kell túlparázni.és ő ott akar már aludni?? nem hisztizik,hogy haza akar menni? mi bevittük az alvókutyát+a saját párnáját 2napig kellett neki.
2011. máj. 7. 07:55
2/5 anonim válasza:
Az egyik lányomat hetekig az óvónénik ringatták,pontosabban az ölükben aludt el,aztán mikor már hajlandó volt lefeküdni a többiekkel,akkor pár napig az egyik mellette fekvő kislány simogatta.:)(Nem muszájból,saját ötlete volt:).)Aztán túljutott ezen,és már régóta magától alszik el.
2011. máj. 7. 11:19
3/5 anonim válasza:
Nem, és nem is kell, hogy ott legyen. NE izgulj mert megérzi a gyerek, hogy gond van, és annál rosszabb.
Lányom sem aludt el soha egyedül, a bölcsiben mégis igen. Ott a sok kis ágy, az tetszik nekik, látja, hogy a többi is lefekszik és alszik, és nem lesz gond. Ő is pihenni fog, és aludni. Vigyél neki valamit, amit megölelhet, és nem lesz baj. Van, hogy így sem alszik, de akkor is feküdnie kell csöndben, és pihen.
2011. máj. 7. 20:42
4/5 anonim válasza:
Konkrétan én sehogy sem aludtam, mert 3 éves koromtól már nem aludtam nappal. Egy rémálom volt ott feküdni 2 órán keresztül mozdulatlanul, csendben.
És láss csodát, az én lányom sem alszik már! Én sem tudom mi lesz, ott fog rosszalkodni, mert nagyon nyüzsgős típus. De az óvónők azt mondták, hogy majd ott alszik, mert elfárad. Kétségeim vannak! De azt láttam, hogy a dadus ringatja a gyerekeket, ha kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!