Szerintetek van annak valóság alapja, hogy a gyerekek 2éves kori magasságát megduplázzuk az megfelel majd a felnőtt koraban lévő magasságával? (ezt még egy könyvben olvastam)
Figyelt kérdés
nagyon kiváncsi lennék,hohy ez így van,de még vissza van(szerencsére)jó pár év hogy ezt megtudjam.
az én lányom 87 cm volt 2évesen. kiváncsi vagyok,hogy tényleg 174 cm lesz-e..
2011. aug. 13. 13:19
11/14 A kérdező kommentje:
2évesen 103 cm?? az nem semmi! még szerencse,hogy rád nem igaz ez az állítás..
2011. aug. 13. 14:42
12/14 anonim válasza:
Mindig hosszú voltam, szerencsére megálltam a növésben:D
Fiam 93cm:) 25hónapos
13/14 anonim válasza:
Valaki nemrég kérdezte ezt, de szerintem nem feltétlenül igaz. Most előkapartam a kis könyvem megnézni, én 89 centi voltam, tehát most akkor 178 centinek kéne lennem, de csak 160cm vagyok. A lányom 86 cm volt, akkor 172 lesz majd? Nem tudom, szerintem az sok lenne.
14/14 anonim válasza:
hát nem tudom. az én kislányom is 87 cm volt, de nehezen hiszem, hogy 174 lesz majd, ui. én és a férjem is teljesen átagos magasak vagyunk (én 165 , ő 178). a családban nem nagyon akad langaléta, tehát nem hiszem hogy van rá esélye.amúgy a 174 nem átlagos magasság lánynak, és a 87 2 éves lánynak pontosan átlagos, tehát már csak ezért sem hiszem. sztem ha vki mgasabb lesz felnőttként , akkor az már gyerekkorban látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!