Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ciki, ha nem autóval járunk a...

Ciki, ha nem autóval járunk a gyerekemmel, hanem biciklivel és babakocsival?

Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 17:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Így vagyok vele én is, mint te. Van jogsim, de mióta megszületett a fiam nem vezettem(előtte se sokat). Biciklivel nagyobb biztonságban érzem magam, mint a volán mögött. Biztos a gyakorlat hiánya az oka, párom szekáll is miatta néha. Hóban babakocsiztunk, meg szánkóztunk, nagyon imádta!
2011. aug. 10. 20:59
 12/16 anonim ***** válasza:

nekem van autóm és szeretek is vezetni

de ha lehet akkor nem használom inkább biciklizek vagy baba kocsizok

szinte minden itt van a közelben nem érdemes autóba ülni

max a nagy bevásárlásra veszem elő a kocsit

2011. aug. 10. 22:12
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem ciki, de azért esőben/hóban/viharban én azért kocsival megyek...
2011. aug. 11. 00:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Dehogy!Nekem meg biciklim nincsen és az a helyzet,hogy nem is tudnánk hová menni vele.Nagyszülőkhöz mindenképpen autóval indulunk,mert messze vannak,a bevásárlást is autóval kell intéznem,mert szintén messze van a bolt.
2011. aug. 11. 14:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Ugyan! Dehogy ciki! Jól teszed,egészséges és kellemes:) Sajna én túl kényelmes vagyok, ezért inkább autóval járok, de igazából szívesen bicikliznék, de 2 kicsi gyerekkel nem tudom hogyan lehetne megoldani. Általában délelőttönként van az,hogy menni kell valahová, de akkor apa tuti dolgozik, így kénytelen vagyok egyedül menni a 2 gyerekkel és bicóval nem tudunk menni. Amikor meg itthon van akkor meg messzebbre csavizunk, akkor meg szintén autóval:)
2011. aug. 11. 14:40
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem van jogsim, van autónk. Viszont én biciklivel, vagy gyalog közlekedek a gyerekekkel. Oviba esőben is gyalog megyünk, vagy bicajjal. A pici még babakocsis, ő vagy a bkocsiban ül, vagy a biciklimen a gyerekülésben, a másik pedig mellettünk. Hiába az autó, olyan szerencsétlen a garázsunk, hogy marha nehéz kiállni, meg amúgy is nem szeretek vezetni...

Sőt, még egészségesebb is nektek, ha gyalog, vagy bicajjal közlekedtek:)

2011. aug. 11. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!