Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák akiknek sorvadtan...

Anyukák akiknek sorvadtan született a babájuk mi lett később a gyerekekkel?

Figyelt kérdés
Csökkent értelmi szinvonal,magatartászavar,figyelemzavar,hiperaktivitás lett e a következmény?
2011. aug. 9. 16:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, az lemaradt, hogy 14 hónapos múlt :)
2011. aug. 11. 19:39
 12/12 anonim ***** válasza:

5. válaszoló vagyok. nagyon köszönöm, hogy jó anyának tartasz így ismeretlenül is. :) Tényleg mindig igyekeztem ezt belekalkulálni a hozzáállásomba, hogy "nem tehet róla". Nálunk azért is nagyon nehéz, mert az apja mindezt valahogy nem látja, vagy nem is tudom....persze ő kevesebbet van vele, de mégis. Nagyon nehéz türelmesnek lenni, akár így akár úgy...

igen, empatikus nagyon a kislányom. Képes a rajzfilmen elsírni magát, amikor a kedvenc mesehősét veszélyben látja. És azzal nagyon lehet rá hatni, hogy anyuci most szomorú , mert ezt meg ezt kérte és nem úgy lett....akkor ált. meggondolja magát. olyan dolgokat észrevesz, amit a férjem 10 év együttlét után sem, az arckifejezésem legapróbb változására is reagál.

Egyébként nem panaszkodhatom rá, mert nem hisztis, persze nekünk is megvannak a magunk "körei", de alapvetően észérvekkel nagyon jüól kezelhető. Csak hát mondom, érzékeny nagyon. Pl. ma délelőtt elég sokmindenben volt része, először elmentünk ruhát venni, majd elkísérte az apját a fodrászhoz, majd elmentünk új telefont nézni a közelgő szülinapomra. Mindez idp alatt nem volt egy hiszti se, ha necces helyezt volt, akkor meg lehetett beszélni. Még ezek után kicsit labdáztak odakinn az apjával, míg én befejeztem az ebédkészítést. Hát ő annyira kimerült ebben, nem is fizikailag, hanem idegrendszerileg, hgogy nem is evett, ekkor kezdett hirtelen nyűgös lenni...pedig a hússal és a krumplival nem áll hadilábon, sőt. De nem, szegény már enni se tudott, csak dörgölte a szemét, és szinte vrtam , mikor robban ki.....persze tudom hogy midnen gyerek nyűgös lesz, ha féradt, de ha egy szimpla délelőttünk van, amikor mondjuk csak elmegyünk a játszóra, vagy itthon játszunk valamit ,akkor simán megebédel rendesen, és nem lesz tőle ilyen.....szóval gondolom (remélem), ahogy nagyobb lesz, jobban bírja majd a gyűrődést, végül is ez születése kezdete óta javuló képet mutat. Az ovitól én is ezért félek többek közt, hogy megértőek lesznek-e a nevelők. Nálunk elvileg nem baj úgymond, ha korai fejlseztős gyerek kerül oda, aztán hogy ez milyen szinten nem baj, azt nem tudom....még azon is gondolkoztam, hogy az elején csak félnapos lesz, az is valami, ő is van gyerekek közt, a délutánja mégis nyugodtabb, és nekem is "szabad" a délelőttöm, amennyire persze egy 1 éves mellett szabad lehet az ember. :)

remélem, nálatok is javul majd a helyzet.

2011. aug. 13. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!