Mi lesz ebben a válsággal teli életben a most született
gyerekekkel? Nekem nagyon sokszor eszembe jut, hogy biztosan
nagyon nehéz életük lesz! Nagyon sajnálom őket!
Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 20:45
1/9 anonim válasza:
Szia. Ez sokat eszembe van nekem is. Igaz én még csak 22 éves vagyok, és két hónapos a babám. Nekünk "fiataloknak" is nehéz, de mi lesz itt később,amikor a gyerekeink ennyi idősek lesznek? Munkahelyen elhelyezkedni már most nehéz,hát akkor később? Nem tudom mi lesz, de biztos nehéz sors vár rájuk, de még rám is,és a velem egy korúakra is. A szüleim,meg az 50-es években járók,már azt mondják,hogy nekik már mindegy,hisz túl vannak az élet felén, de viszont minket sajnálnak,hogy mi lesz velünk.
2009. ápr. 22. 20:53
2/9 anonim válasza:
szia!
Én megértelek , de a gyermek minden korban ajándék. És bár most kicsit nehezebb is az élet , vagy legalábbis úgy tűnik, de mikor nem volt az? :) na nem mintha 145 éves lennék , és konkrétan tudnám , de egy gyereket felnevelni sosem volt egyszerű. (pl. háborúk, éhezés...)
Ők tényleg azért lesznek , hogy mi "folytatódjunk" valahol, és ha rájuk nézünk ,reményt kapjunk a saját boldogulásunkhoz is! :)
2009. ápr. 22. 21:10
3/9 A kérdező kommentje:
Szia!Én sem vagyok még öreg! :) 28 leszek jövő hónapban,a kislányom pedig 5 hónapos lesz 6.-án.Valamelyik este csak néztem,ahogy édesen,békésen alszik,a jövőjére gondoltam,és sírva fakadtam.Megpróbálok mindent megtenni,hogy jó legyen neki!!!
2009. ápr. 22. 21:10
4/9 anonim válasza:
Válság mindig is volt, mégis felnőttek a gyerekek. Valószínűleg a szülők nem stresszelték őket már pár hónaposan azzal, hogy szívás lesz az életük. A gyerekkorát neked kell vidámmá tenned, ami sírással nem fog menni.
2009. ápr. 22. 22:28
5/9 anonim válasza:
sajnálat helyett meg inkább szeretre van szüksége a gyerekednek.
2009. ápr. 22. 22:29
6/9 A kérdező kommentje:
Szeretem a gyerekemet,az életemnél is jobban!!!Nem értem miért kellett ezeket írnotok!!!! Csak tudjátok a szeretettől nem lakik jól!!!És úgy gondolom az talán még nem bűn,hogy aggódom érte és a jövőjéért!Gondolom ti,akik ezt írtátok,nem annyi pénzből éltek,mint mi!És a megszorítások után sem lesz nehéz életetek!
2009. ápr. 23. 07:02
7/9 anonim válasza:
Kedves kérdező.Nem értem,miért támadtad le az utolsó kérdezőket.Nekem az a véleményem,hogy mindigis volt és lesz valahogy...régen is felnőttek a gyerekek pedig akkor bizonyos szempontból nehezebb volt Pl.jegyre kaja,háborúk stb.Szerintem ennyire előrerohanni felesleges.Élvezd a babád,tanítgasd,hogy rajtad ne múljon.Ennyit tehetsz érte,a többit úgyis hozza az élet.
Ja,és nem vagyunk jómódúak.6 hónapos picilány anyuja
2009. ápr. 23. 15:01
8/9 anonim válasza:
mindig voltak nehézségek. a világháború alatt is születtek gyerekek, sőt a sötét 50-es években is. pl. a szüleim (1955 és 57). nagyon szép, boldog fiatalságuk volt (70-es évek-ben). Egyáltalán nem bánják, hogy pont abban a szemét korszakban születtek.
talán a mi gyerekeinknek jobb lesz, mint nekünk.
2009. ápr. 23. 16:31
9/9 anonim válasza:
Válság ide vagy oda, én nem dönteném magam anyagi nyomorba egy gyerekért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!