Miért olyan nagy mánia, vagyis szinte elvárás, hogy a gyerek trancsírozza szét a tortáját?
Ti most komolyan erről vitatkoztok?Nincsen semmi dolgotok,takarítás,játék a gyerekkel,ilyesmik?
Ez egy idiótaság,ezen összeveszni
19.25-nek.
Ez nem vitatkozás szerintem,csak elmondja mindenki a véleményét.De neked se lehet más dolgod(takarítás stb.) ha itt vagy fent és írsz.
Az én gyerekem meg sarokban ülős volt, és én is az voltam mindig, mégis szépen gyarapszik a bankszámlánk:)
én azt nem értem, miért ne lehetne aranyos egy egyéves fotó, ha aranyosan, tisztán evett a pici? Ilyen is van! Van amelyik gyerek nem szeret piszkolni, óvatos, attól még lehet aranyos. Csak esetleg nem sztereotíp.
Kedves 19.45-ös válaszadó!
Engem a feltett kérdés foglalkoztatott, Téged meg az, hogy miért nem takarítanak, gyerekkel foglalkoznak azok, akik leírták a véleményüket. Különbözik ez a két dolog?:) Különben pont annyi időt nem fordítottál Te sem a házimunkára, gyerekedre, stb, mint mások, akiket bíráltál. Persze lehet, hogy így vezetted le a feszültségedet!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!