Miért olyan nagy mánia, vagyis szinte elvárás, hogy a gyerek trancsírozza szét a tortáját?
Én nem értem ezt a nyúlkáljon bele a gyerek a tortába. Mindenki azon igyekszik hogy megtanítsa lehetőleg gyorsan a babának hogy kell szépen inni, enni, aztán egyszer csak körbetapsoljuk mikor "malackodik". Persze, hogy cuki, de szerintem értelmetlen. Nálunk ilyen nem volt és a családban sem. Nem is szeretjük ha belematatnak az emberek az ételbe legyenek akárhány évesek és legyen akármilyen ünnep.
Ettől ha elmennék valaki első szülinapjára természetesen nem tennék semmi megjegyzést, mert mindenki azt csinál/csináltat a gyerekkel amit szeretne, de én nem látom értelmét a maszatolásnak.
Istenem, ezt a sok kocka embert!!!!! Nem fogod???? Ez egy játék, egy kedves emlék. Ettől még nem kell így enni mindig. Nem kell erőszakkal tapicskoltatni, de ha odakap a torta felé, akkor az egyévest még szokták hagyni. Ettől nem lesz neveletlen, meg roossz.
Ne legyetek már ennyire értetlenek!
Kedves utolsó válaszadó!
Én nem kockafejűztem le azt, aki máshogy gondolkodik, mint én. Nem arról van szó, hogy ha a gyerek magától belenyúl a tortába, hanem arról, mikor erre direkt biztatják a felnőttek, pedig a gyereknek eszébe se jutna esetleg.
Ha úgy érzed, hogy most, hogy leírtad a válaszodat, megkönnyebbültél, mert valami nyomasztott a magánéletedben, akkor egészségedre váljék. Örülök, hogy segíthettem a lelkivilágod egyensúlyba hozásában! De ha nem könnyebb neked ettől, akkor legközelebb próbáld meg olyan hangnemben minősíteni mások véleményét, amilyen hangnemben ők írták a mondandójukat!
További szép napot Neked is és mindenkinek!:)
Kedves 15.25-ös válaszadó! Nem egy sarokbanvülős teddide-teddoda gyerekem van, elég életrevaló, és nem a gyereket minősíti az, ha neki "muszáj beletrancsírozni" a tortába.
nem tartom extra jólneveltnek sem, nem azért nem nyúl a tortába nyakig. Kérdést tettem fel, mert nem értettem valamit, de sajnos a Te válaszod nem sokkal vitt közelebb a megoldáshoz! Azért legyen szép napod!
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 08-07 21:32
Az enyém sem nyúlt bele a tortájába, de ha valamelyik kis lurkó belenyúl ( mert akár 2 torta is van) az neked ennyire fáj? Nagyon kikeltél magadból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!