Nemsokára rokon gyermekek jönnek hozzánk jövő hétvégére nyaralni, milyen programot tudtok, ahová elmehetnénk egy 13,16 és egy 2 éves gyermekkel rossz idő esetén?
Második vagyok. Gondoltam, hogy Bp., amíg ott laktam, nekem is természetes volt, hogy mindenki más is ott lakik :=) Azóta vidékre költöztünk, és tősgyökeres bp-iként rá kellett ébrednem, hogy errefelé is van élet.
Szóval, ha a Csodák palotája és a labirintus kilőve, akkor is mehettek még a planetáriumba, mert többféle vetítés is van, találhattok olyat, amit még nem láttak és érdekelné őket. Mehettek akár egy fedett gokart pályára is - ez a kamaszok vérmérsékletétől függ, de szerintem minden gyerek szeret legalább 1 kört kipróbálni. A két éves miatt necces, de ott van a Népligetben a Láthatatlan kiállítás, amit a kamaszok biztosan nagyon élveznének.
De reméljük, hogy nem lesz ilyen sokáig rossz idő és mehettek szabadtéri programokra is!
Tropicarium
Urania csillagvizsgáló (jön a csillaghullásos időszak)
Elevenpark
valami jó film 3D-ben (IMAX)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!