3 éves gyermekek mérete tényleg 100 centi körül mozog?
Csak azért,mert az én kisfiam szerintem még 4 évesen sem lesz annyi:)
Novemberben lesz 3,és olyan 92-93 centi körül mozog,már régebben mértük de nem hiszem h azóta nőtt volna,nem látom rajta:) Aggódni nem aggódom,pont jó így is,helyes is meg a dumája sem mindennapi:) De azért látom a többi vele egykorút.
Vannak még rajtunk kívül hasonlóak?köszi
Szia!
3 évesen olyan 104-es ruhákat hordtunk, ezek szerint a lányom volt 100 cm. :) Súlyra az átlag körül volt mindig.
Most 5 éves, és 116-122-es rucikat hordunk.
Mondjuk, magasabbnak számít, ami nem csoda, az apja 190 cm, én meg 174...
Előző vagyok.
Ne aggódj, nincs miért!
A lányom csoportjában is van olyan, aki egy fejjel kisebb nála és fiú, nem is egy. Érdekes, a lányok mintha magasabbak lennének. Majd később túlnövik a csajokat! Az én időmben is így volt :)
Az én fiam 103 centi, 17 kilo. Augusztus közepén lesz 3 éves. Az utobbi 3-4 hónapban alig nöt. Tél és tavasz környékén viszont fél éven keresztul havonta 1-1 centit nött. Már gonfoltam, hogy eszélek a védönövel, hogy ez normális?, aztán megállt a növés.
Lehet, hogy nálatok is lesz majd növekedési "ugrás".
lányom 2 hét múlva lesz 3 éves.
95 cm és 13,5 kg
bár a lányok alacsonyabbak a fiúknál
Vannak hasonló grafikonok, amin elég jól lehet követni a gyerek fejlődését. Az a lényeg, hogy nagyjából a saját "görbéjén" mozogjon, persze kisebb kiugrások le és fel lehetségesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!