Szobatisztaság: az orvos azt mondta, adjam vissza a pelust. Volt már aki visszaadta valamennyi időre?
Először kérlek olvassátok el egy régebbi kérdésem az előzmények miatt: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
4 napja írtam a kérdést, a helyzet egyáltalán nem változott. Ma elvittem a dokihoz, aki azt mondta, hogy éretlen még lelkileg a szobatisztaságra, adjam vissza a pelust egy hónapig, utána kezdjük elölről, addig elfelejti. És akkor úgy kezdjük, hogy építsük be a kakilást a mindennapokba, vagy reggeli, vagy vacsora után "mindketten" kakilunk: ő ül a wc-re, én ruhástól a bilire, és 5 percig kakilunk.
Ok, ez rendben van, de nem fogom összezavarni teljesen?
Olyan szépen szól már, ha jön a pisi/kaki, ha most is szól, mit mondjak, mehet a pelusba nyugodtan???
És novemberben már 3 éves lesz, mi lesz az ovival ha nem szokik le addig???
Egyébként a barátnőm bevitte a kórházba a kislányát, kapott beöntést és semmi. Összeszorította a száját és nem, visszatartotta akkor is. Azt mondta a doki, ki kellett volna jönnie, és ritka de van ilyen, menjenek haza és próbálkozzanak, mert sokat ők sem tehetnek.
És barátnőm mondta, hogy látszott a kislányon, bármit csinálnak is, nem fog kakilni.
Kedves utolsó válaszoló, leírnád pontosan, hogyan sikerült a végén átszoktatni a wc-re? Nagyon köszi!
Mert úgy néz ki működik a dolog, ma este fürdés után szólt, hogy Anya, jön a kaki, már topogott, meg kezdett pánikolni, én meg mondtam neki, hogy nyugi, pelus van rajtad, mehet abba nyugodtan, nem lesz gond. És bár nyöszörögve, majdnem sírva, de sikerült 5 perc alatt!
Hát én még kakinak nem örültem ennyire!! :D
Köszi mindenkinek!
Két nap múlva kakilt. Egy hétig tartogatta.
Vigasztaljon, sokan vannak gondban ezzel gyerek-szülő egyaránt. De ne aggódj menni fog. Egyre jobban, csináld úgy, ahogy a szíved diktálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!