Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van más gyerkőc is aki nem...

Van más gyerkőc is aki nem szokott be a bölcsibe? Lent

Figyelt kérdés
Kisfiam február óta jár (sajna muszáj), akkor volt 2 éves. Júni végéig járt, de még mindég sírva hagytam ott, délelőttönként nem igazán játszott,nyekergett utánunk, csak délután oldódott már fel. Most majd aug. 15.-én kezdünk újra, remélem nem lesznek már ilyen problémák. Mert nagyon nehéz sírva ott hagynom. Én pozitívan állítom be neki, hogy jó a bölcsi meg minden. Reggel menne is, de az elválás nagyon nehéz neki, ezáltal nekem is. "Mintha kést szurkálnának belém." Nagyon sokszor átrágtuk már a párommal, de sajna muszáj dolgoznom, nem maradhat velem itthon 3 éves koráig.
2011. júl. 29. 08:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Én azt hittem a lánom soha nem szokik be a bölcsibe. Azt mondták a gondozónénik, hogy vegeyem ki, mert nem fogja megszokni. Minden reggel orditás, belém kapaszkodás. Délben nem akart aludni, inkább 2 órán keresztül járkált körbe-körbe a szobában, nem játszott a gyerekekkel, engem emlegetett. Mivel teljesen elfáradt napközben, nem lehetett vele birni otthol, hisztizett, kiborult, állandoan sirt és csak velem akart lenni. Peresze közben 2 hetente 1 hétre lebetegedett. Igy ment 3 hónapig. De én nem hagytam a dolgot. Valahogy lassan megoldodott. Jött egy uj dajka, aki le tudta délben fektetni (csak ő), ezért nem olyan fáradt. Már vágyik, és nem sir reggelente, vagy csak nyafog, hogy inkább mamihoz menne (anyukámhoz). Szinte hihetetlen, hogy ezt megéltük.
2011. júl. 29. 12:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Jaj, de jó, akkor van remény. Kisfiam lefekszik, azzal nincs gond. Eleinte voltak gondok az altatással, de az is csak 2-3 hónapig.
2011. júl. 29. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!