Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ki milyen véleményen van cipő...

Ki milyen véleményen van cipő ügyben? Lent

Figyelt kérdés

Drága márkás vagy olcsóbb , de jó minőségű (de nem kínai), vagy esetleg használt.

Én kisfiamnak majdnem 2 éves koráig megvettem a drága, márkás cipőt. De aztán a Deichmannba kezdtünk neki vásárolni. Húzós lenne 3-4 havonta 6000-7000 Ft-ot kiadni cipőre. Használt cipőt meg nem adnék rá. Hiába hordja csak nagyon kevés ideig, de annyi idő alatt is kibírja taposni egy gyermek.

2011. júl. 26. 14:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Cipőből sosem vettünk használtat, mindig újat. Próbáljuk megvenni a márkásabb, de még elfogadható árut. Ezt azt jelenti, hogy a nyári szandála 8500 Ft volt, de megérte. Mert ebben legalább tud menni (Siesta). A többivel az volt a gond, hogy mindig elesett, mert nem volt jó a talpuk. Szóval cipőre inkább áldozok, már csak azért is, mert amiben járunk, az befolyásolja a későbbi lábboltozatot, és természetesen a gerincnek sem mindegy!
2011. júl. 26. 15:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Használtat azt adom rá amit kaptunk családból nagyobb gyerektől, venni nem vennék. Amit eddig vettem Elephanten volt (1 hónap alatt elszakadt), de amit a Deichmanban néztem még (Bobby schoe vagy valami ilyesmi)hát annak nagyon merevnek tűnt a talpa, bár olcsóbb volt mint az Elephanten. Őszre venni kell újat, de maradok inkább a jobb minőségű drágánál.
2011. júl. 26. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!