Ki milyen véleményen van cipő ügyben? Lent
Drága márkás vagy olcsóbb , de jó minőségű (de nem kínai), vagy esetleg használt.
Én kisfiamnak majdnem 2 éves koráig megvettem a drága, márkás cipőt. De aztán a Deichmannba kezdtünk neki vásárolni. Húzós lenne 3-4 havonta 6000-7000 Ft-ot kiadni cipőre. Használt cipőt meg nem adnék rá. Hiába hordja csak nagyon kevés ideig, de annyi idő alatt is kibírja taposni egy gyermek.
Az a baj, hogy a rosszabb minőségű műbőr cipők egy életre el tudják szúrni a lábát.
Anyukám mindig azt mondta, hogy kaján, ruhán lehet spórolni, de a cipőinken soha.
Hát nekünk általában Elephanten cipőink voltak, meg Siesta. Elephantent azt a Deichmann is árul.
Nike, Reebok stb. totál felesleges, de a deichmannos jó minőségűek azok jók.
A drágább is tönkre tud menni. Épp pár hete kapott a kisfiam egy Adidas cipőt ajándékba, én nem vettem volna meg. Már most eléggé lestrapált, minden nap ráadtam, mióta bejött a rosszabb, esősebb idő. Abban futkosott, motorozott, most tanul bicajozni a pótkerekessel, jön-megy.
Én inkább több cipőt vettem, átlag 2-3.000 Ft-ért. Sőt, a két lányomról maradt egy csomó cipő, szandál, az is volt már a lábán nem egyszer. Sok olcsó cipő, és mégis újszerű, nem lestrapált. Főleg a szandálok, amiket egy-két hétig használtunk csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!