Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ki milyen véleményen van cipő...

Ki milyen véleményen van cipő ügyben? Lent

Figyelt kérdés

Drága márkás vagy olcsóbb , de jó minőségű (de nem kínai), vagy esetleg használt.

Én kisfiamnak majdnem 2 éves koráig megvettem a drága, márkás cipőt. De aztán a Deichmannba kezdtünk neki vásárolni. Húzós lenne 3-4 havonta 6000-7000 Ft-ot kiadni cipőre. Használt cipőt meg nem adnék rá. Hiába hordja csak nagyon kevés ideig, de annyi idő alatt is kibírja taposni egy gyermek.

2011. júl. 26. 14:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Olcsóbb, de jó minőségű. Minek költenél többet a kelleténél? Nekünk amúgy szinte csak használt cipőnk van, 16 hónapos a kisfiam, de figyeltem rá vásárláskor, hogy ne legyen kitaposva, a széle letiporva... Tökéletes cipőket vettem 500-1500 Ft-ért bababörzén.
2011. júl. 26. 14:15
 2/12 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a rosszabb minőségű műbőr cipők egy életre el tudják szúrni a lábát.

Anyukám mindig azt mondta, hogy kaján, ruhán lehet spórolni, de a cipőinken soha.

2011. júl. 26. 14:16
 3/12 anonim ***** válasza:
fölösleges drágát, egyszer úgyis elkezdi majd igényelni a Nikét, addig legalább lehet rá spórolni.
2011. júl. 26. 14:17
 4/12 A kérdező kommentje:
Kedves 2. Arra figyelek, hogy ne műbőr legyen. A Deichmannos cipők azok bőr cipők, biztos van köztük műbőr is, de erre figyelek.
2011. júl. 26. 14:21
 5/12 anonim ***** válasza:

Hát nekünk általában Elephanten cipőink voltak, meg Siesta. Elephantent azt a Deichmann is árul.

Nike, Reebok stb. totál felesleges, de a deichmannos jó minőségűek azok jók.

2011. júl. 26. 14:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Az enyém puhatalpú cipőt hord (Liliputi). Elsősorban azért, mert egészséges, de az a másik oka, hogy sokkal tovább lehet használni, nem növi ki olyan hamar.
2011. júl. 26. 14:26
 7/12 A kérdező kommentje:
Drága cipőn én sem a Nike stb értem, hanem Falcon, Marci cipő stb
2011. júl. 26. 14:27
 8/12 anonim ***** válasza:

A drágább is tönkre tud menni. Épp pár hete kapott a kisfiam egy Adidas cipőt ajándékba, én nem vettem volna meg. Már most eléggé lestrapált, minden nap ráadtam, mióta bejött a rosszabb, esősebb idő. Abban futkosott, motorozott, most tanul bicajozni a pótkerekessel, jön-megy.

Én inkább több cipőt vettem, átlag 2-3.000 Ft-ért. Sőt, a két lányomról maradt egy csomó cipő, szandál, az is volt már a lábán nem egyszer. Sok olcsó cipő, és mégis újszerű, nem lestrapált. Főleg a szandálok, amiket egy-két hétig használtunk csak.

2011. júl. 26. 14:37
 9/12 anonim ***** válasza:
Én megveszem a drága cipőt (Superfit), pl. őszi átmenetit, de csak ezt az egyet. Ezt hordja a játszóra is. Ha ki kell öltözni akkor suvickolok. Mondjuk az Elephanten is jó márka. Én nagyon szeretem a D.D. Step cipőket, jó minőségű bőrcipők, kicsit olcsóbb, mint a Superfit és a Siesta.
2011. júl. 26. 14:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Szandált és csizmát új Dr. Puntót veszek. Sportcipőt pedig mindig újszerű használt Niket.
2011. júl. 26. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!