Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egyik napról a másikra elhagyj...

Egyik napról a másikra elhagyja a délutáni alvást?

Figyelt kérdés
Október végén lesz 3éves a nagyobbik fiam.Kb 3.hete szokik le a pelusról,csak alváshoz adok rá.Egy hete elvettem tőle a cumiját.2napig kereste,hisztizett érte,mára már nem keresi.A múlt héten még aludt,igaz már egyre nehezebben dőlt ki,viszont furcsállottam is,hogy képes akár 3órát aludni úgy,hogy reggel 7után kelt,az eső miatt nem tudtunk kimenni "mozogni".Viszont péntek óta egyáltalán nem akar aludni napközben.Most már ne is próbálkozzam nála?
2011. júl. 25. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:
sztem probálkozz mert az oviban is kell majd aludni délután, én 3 évig voltam ovis, egyszer aludtam csak, ,de amikor a többiek aludtak nekem csendben kellett lennem egy sarokban:(
2011. júl. 25. 12:37
 2/4 orsi159 válasza:

Szerintem vezes be egy szokást .:)

Este fürdestmeg 19:00 körül és etesd meg vagy fordítva mindegy

nyolc után már aludjon és 7 utánkelstd fel jo idövan vid ki egy kicsit és levegözön ugrájon és délben letudod fektetni . nembaj ha sir vidme a szobába ha gondolo feküdj mellé amig elaltatod.

2011. júl. 25. 12:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyszerre cumi-elvétel és pelus leszokás. Szerintem ez sok neki. Lehet hogy emiatt nem akar lefeküdni. Plusz nem is fárad ki annyira a lakásban...
2011. júl. 25. 12:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Kb fél éve van az,hogy egyre tovább bírja fent este.Ugye ilyenkor van csak egyedül velünk(van egy 1éves öccse).

Amúgy olyan 8körül szokott lefeküdni,kelni meg max fél 7

Reggeli után,ha csak nem szakad az eső,megyünk ki,kb 15perces séta a boltig,meg játszás.Majd ebéd,és fél 12-fél 1 körül alvás.Alapból úgy alszik el,hogy mellé ülök/fekszem.De mostanában nem értem ezt a sztrájkot.

2011. júl. 25. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!