Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek baj, ha a kisfiam...

Szerintetek baj, ha a kisfiam aki lassan 3 éves lesz, elhagyja a délutáni alvást?

Figyelt kérdés
Hiába fárasztom le, megyünk ki sokat, egyre kevesebbet aludt délben mostanában, este pedig egyre később lett álmos, már most nem is engedi elaltatni magát, kiküld a szobából és pihen délben kb fél órát csendben, de el nem alszik. Éjszaka egyszer ébred fel, hajnali 5 körül, de visszaalszik, és több, mint 10 óra alvása megvan így. Kb 9 körül alszik el és 8 felé ébred reggel. Ez kevés, vagy hagyjam rá? Igazából nem tudom mit tehetnék, mert erőszakkal nem lehet elaltatni :)
2011. jan. 8. 12:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem ertem, miert aggodsz, ez teljesen normalis. Ha nem almos, nem almos, nalunk az oviban van olyan 2 eves, aki mar nem alszik napkozben. Nincs ket egyforma gyerek, ha nem igenyli, ez van.
2011. jan. 8. 12:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez igy van.Az én lányom kb 2 éves kora óta nem akar aludni délután.Az oviban is nagy nehezen szunyokál,de már csak kinjában.Hétvégén soha nem alszik itthon ebéd után.Minden gyereknek más az alvásigénye.Ha egy gyerek nem álmos avval csinálhatsz te amit akarsz..
2011. jan. 8. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!