Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak, ha a lányom...

Mit csináljak, ha a lányom nem hajlandó bugyit venni a szoknya a alá?

Figyelt kérdés
egybe szabott ruhái vannak, a felsőrész meg a szoknya egyben van. mostanában nem hajlandó alá bugyit venni, ami azért baj, mert gyakran látható lesz a nunija, meg koszos is lesz ha leül mondjuk a homokba. 5 éves.

2011. júl. 20. 23:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ezt most kell csírájában elfojtani, különben így jársz:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2011. júl. 21. 01:15
 12/19 anonim ***** válasza:
Vegyél neki valami olyat, ami nagyon menő a szemében. Az én gyerekem pl nagyon oda van a csipkés bugyikért. Mondd a kicsinek, hogy olyat csak az igazán csini nagylányok hordanak.
2011. júl. 21. 07:11
 13/19 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy így belemegy a kosz a puncijába és akkor mehet doktorbácsihoz, vagy nénihez.
2011. júl. 21. 07:14
 14/19 anonim ***** válasza:

Több lehetőség van: egyrészt ha üvölt, ha nem, ha lehiggad, ha nem, felveszi azt a bugyit, másként nem szoknyát adok rá, és kész.

Másodsorban esetleg elvinném vásárolni, hogy válasszon magának alsóneműt, azokat talán szívesen hordja.

De semmiképpen nem engednék a hisztijének.

2011. júl. 21. 09:22
 15/19 anonim ***** válasza:

Mi az h nincs idő?

lefogod,ráadod és mehettek.

elsönek se kellett volna engedni.

Amit belinkelt vki,ott mi volt a kérdés?leszedték sajna.

2011. júl. 21. 09:30
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Arról szólt a link kérdése, hogy egy 15 éves kis önfejű buta liba azon vergődött, hogy az anyukája nem engedi, hogy így nyáridőben bugyi nélkül járjon. Azt hangoztatta, hogy ő így érzi jól magát. Amikor pedig írtuk neki, hogy ez egyrészt egészségtelen, másfelől ellentétben áll a társadalmi konvenciókkal, természetesen mi voltunk a begyepesedett hülyék meg az anyja. Aztán azzal jött, hogy márpedig ő tiszta mint a patyolat és neki egyáltalán nincs természetes folyása sem, mivel ő napi 4x-5x intimlemosózza magát. Na akkor dobta el mindenki az agyát...
2011. júl. 21. 12:44
 17/19 anonim ***** válasza:
Köszi utolso...hát valoban nem sok esze volt...
2011. júl. 21. 14:00
 18/19 anonim ***** válasza:

A kislány azért nem veszi fel, mert kényelmetlen, rossz az anyaga, túl feszes túl bevág. De ő ezt nem így mondja el hanem nyűgös, akaratos formában.

Azt ajánlom, hogy ne akarja rá erőszakolni, nem fog sikerülni.

Még az is jobb megoldás, hogy elviszi a lakásból a szoknyás ruhákat és csak nadrágok lesznek ...így kénytelen lesz felvenni.

Jobb megoldás, hogy ha olyan szoknyát vesz ami bugyis.

Vegyen neki valami szép testre feszülő ruhát, tornadresszt vagy biciklis nadrágot, cicanadrágot, amiben mutogathatja produkálhatja magát.

Próbálja meg a a vékony selymes bugyikat.

Fürdőruhát, bikini alsót is ledobja magáról?

Így olvasva a kommenteket, nem bírom megállni hogy ne írja le:

Hát ezért rontjátok egy a lányainkat ti nők, rájuk erőszakoljátok a bugyit, aztán felnőve már soha többet nem tudják se maguk sem a férfiak lenyúzni róluk.

Sajnos tapasztalatból mondom...

Ugyan is tudom mi állhat még a háttérben: igen, szereti dörzsölni durvább keményebb vagy éppen a lágy homokban.

Nem kell meglepődni, ez teljesen természetes, nagyon sok kislány csinálja titkon úgy hogy a szülők nem tudnak róla, csak éppen azt a prűd világképét próbálja ráerőltetni az anyuka a lányára miben maga is felnőtt (lásd fentebb, jujj a bugyi ne hogy valaki meglássa megérintse...és a többi) Kíváncsi lenék az anyuka szexuális életére.

Sok nő már nem is emlékszik arra hogy ilyen korban mit is csinált.. magában.közben ő maga is éppen olyan rossz kislány volt, vagy egyszerűen szégyelte és elnyomta mert az ő szülei is hasonlóképp tettek.

Ki fogja nőni? soha a büdös életbe. Nem azt akarom mondani, hogy excibicionita kurv@ lesz belőle vagy hogy azt kell nevelni belőle. Egyengetni kell az életét, nem pedig kikövezett.

Felmerült itt a betegségek kockázata. Ekkora blődséget is rég hallottam: jó nem azt mondom hogy nem kapható el mondjuk kutya piszoktól szennyezett homokozóban valamit (bár ekkor is nagyobb valószínűséggel előbb nyúl a szájába, szemébe), de ilyen korban a kórokozó vagy kosz bejutás esélye 0 és ezt a szűzhártya is nagyban segíti.

De ha ennyire aggódik érte inkább a soha ne vigye strand vagy tó, folyó, tenger környékére.

Sokan nem tudják, de a vízben extrém mennyiségű gomba baktérium és vírus van, ezt a víznyomás simán beviszi a a hüvelybe, még sem hallani 1000-vel fertőzött gombás stb 14 év alatti lányokról, (még nőkről se, hogy ott kaptak volna el valamit, nagyon ritka, ha még is akkor inkább a strandbokorban az enytyempenytyem az oka).A hüvely nagyon védett ilyen szempontból, a szűzhártya ezt a védelmet tovább fokozza.

Szóval nyugalom nem fog elkapni semmit.

Jobb választ nem tudok ahhoz beszélgetni kellene figyelni kellene a reakcióit.

ez a többi kommentelő anyára is vonatkozik

Üdv egy gyerek pszichiáter

2012. jan. 16. 21:06
 19/19 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom, hogy vegyél neki olyan bugyit amit szeret. Annyi mesefigurás bugyi van már manapság. Vagy ha a rendes bugyit nem szereti, most nagyon divat a francia bugyi a gyerekeknek is, olyan szupik vannak, pedig én nem vagyok ilyen divatmániás gyerekruhában. Persze nem olyan olcsók, van 400ft is egy db, de elég tartósnak néznek ki és a legfőbb, hogy a kicsi úgy érzi, hogy ő dönthet. Arról nem ugyan, hogy lesz bugyi vagy sem, de hogy milyet arról igen. Pár ilyen bugyira be kell ruházni, lehet megoldódik a helyzet. Vagy láttam a tescóba sok db-osat mickey egereset stb-t, elég jó áron, az sem tűnt olyan rossz minőségűnek. Bár én a kínaiba veszek, de kitapasztaltam egy fajtát aminek nem megy szét a gumija, meg hát kell a kislányomra a nagyobb méret, viszont az én lányomnak ilyen nyűgje még nincs. :) De van más több minden! :)

Szerintem amúgy nyugodtan elmondhatod neki, hogy nem illik szoknya alatt meztelenül lenni. Bár egy csinos macis fenekű bugyi biztos tuti befutó a játszótéren amikor kikandikál netán csúszdázáskor.

A bugyik mérete nem lehet gond, ahogy valaki írta? Netán szorítja, kényelmetlen neki az anyaga, vagy bármi zavarja benne?

Beszélgess vele erről, ha kell barbizzatok, játszátok ki a problémát. Menjetek kislányos közegbe ahol látja hogy a kislányoknak milyen szép bugyija van és van! Amúgy lehet valakitől hallotta, látta, tapasztalta. Sokszor nem is gondolnánk milyen kis dolgok okozzák a problámákat náluk! Lehet megbeszélitek nyugodtan, mikor van idő rá és nyugodtan ki lehet vesézni a dolgokat és elmondja mi bántja. De ne erőltesd, csak érezze, hogyha bármikor akar erről veled beszélni, akkor nyugodtan megteheti, legyen este, reggel, nappal, bármi. Persze azért éjjel ne, de ha netán akkor hát akkor ha más nincs akkor. :) (extrém helyzet lenne.) Lényeg, hogy ne fojtsd belé ha netán elmondja, elkezdi mondani, bármikor is.

Szóval több ötletem most nincs, de ha eszembe jut még valami megírom! Kitartás! Írd meg mi használt, jól jöhet még másnak is! :)

Egyébként azt én sem értem, hogy akkor hogyan viszed oviba? Vagy olyan ovis ruhája nincs amire ez vonatkozik? Tavaly nyáron is csinálta ezt akár egy kicsi is, vagy csak most?

Annyit esetleg engedhetsz neki, hogyha minden kötél szakad, hogy utcára kell, de az udvarba esetleg egyszer-kétszer nem kell vennie, vagy otthon rövidnaci alá nem kell vennie. Már ha kertes házba laktok.

2012. máj. 30. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!