Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vegyek testvér babakocsit, ha...

Vegyek testvér babakocsit, ha a második babám születésekor 2 éves 3 hónapos lesz a fiacskám?

Figyelt kérdés

Nagyon tanácstalan vagyok. Mostanában el van a babakocsiban a 2 éves fiam, nézelődik, akár 1 órát is tudunk úgy sétálni, de 3 hónap múlva születik a kistesó. Nem tudom, hogy szükségünk lesz-e testvér babakocsira, vagy elég lesz-e neki csak a fellépő. Félek nehogy féltékeny legyen, hogy a tesó a babkocsiban van, Ő meg nem ülhet bele...

Kérlek írjatok tapasztalatokat ebben a témában!!! Nagyon köszönöm!!

2011. júl. 18. 09:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Még igen, de ha majd ott lesz a kicsi
2011. júl. 18. 14:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Tudom.
2011. júl. 18. 14:59
 13/17 anonim ***** válasza:

11:02-es vagyok, a testvérfellépős. :D

Litaf Seat 2 Go fellépőnk van. Újonnan nagyon drága, de használtan elég jó árban vannak. Mi 8 ezerért vettük Vaterán.

2011. júl. 18. 15:48
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm 11:02!

Közben találtam is ilyet a vaterán, 9000-ért hirdetik.

A többi választ is köszönöm!!

2011. júl. 18. 15:55
 15/17 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem próbáld meg a hátralevő három hónapban sétálásra szoktatni, és meglátod, bírja-e. Ha igen, akkor valószínűleg elég lesz a fellépő, főleg, ha olyan, amin ülni is tud (egy fáradt gyereknek állni is fárasztó). Aztán ha időközben majd kiderül, hogy mégsem válik be, még mindig vehettek testvérkocsit.
2011. júl. 18. 19:18
 16/17 anonim ***** válasza:

15.000 Ft-ért már lehet venni peg perego aria 60/40-es tesókocsit, nekünk ilyen van, a kis kerekei ellenére nagyon jól csillapitja a lengést, ellentétben a nagy tömlőskerekű phil&teds és jane powertwin-nel.

kis millioszor többet ér, tény, hogy kisboltba nem tudunk bemenni vele, nem is járunk, de tesco, dm-be szuper!!!

a nagyobbat is letudom fektetni, ha elalszik, majd vizszintre

most a nagy ül a keskeny részen, a kicsi a 60-asban mózeskosárban

ha nem messzire megyünk, akkor a P3-ra ráteszem a mózest a nagy pedig sétál velünk, igy ha jó áron szép állapotú használtat találsz 35000 Ft-ból megvan a kicsi egyszemélyese és a közös tesókocsi...

2011. júl. 19. 08:48
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válaszokat is! Megnéztem a Peg Prego Aria-t amit írtál kedves utolsó, tényleg jó kocsinak tűnik. Ha tényleg szükség lesz rá (megvárom, míg megszületik a tesó), akkor lehet ilyet veszek. Köszönöm!
2011. júl. 19. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!