Kistesó születésekor, mármint a szülés utáni
napokban, a nagyobbat bevitte a kórházba a férjetek?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 12:50
1/7 anonim válasza:
Elvileg 14 éven aluli gyerekeket nem szabad bevinni a szülészetre fertôzésveszély miatt. De a folyosón lehet találkozni, babával is, ha kiengedik.
Nálunk ki volt írva, de sokszor a nôvér tojt rá, ki jön be... én nem örültem, hogy az újszülöttemmel egy szobába ovis kisgyerek jön látogatóba a szobatársamhoz... :(
2011. ápr. 16. 13:07
2/7 A kérdező kommentje:
Nem a kórterembe gondoltam, hanem a folyosóra, társalgóba. Hogy lássa anyát és a kistestvérét.
2011. ápr. 16. 13:09
3/7 anonim válasza:
A mi kórházunkban az újszülöttosztályra senki nem mehet be,csak a VIP szobás fogadhat látogatót.Utánam minden nap bejött a "nagylányom" is,a folyosón találkoztunk.
2011. ápr. 16. 13:09
4/7 anonim válasza:
Nálunk se jöhet be, én a korház udvarára mentem le, akkor volt 22 hónapos a kisfiam. Én nagyon ki voltam, hogy csak pár percre láthatom (a baby blues is dolgozott bennem, sírtam sokat), de ő le se tojt. Ezt mondjuk már előtte mondták ismerősök, hogy erre készüljek fel, hgoy ő így dolgozza fel, ezzel "büntet", amiatt, hogy otthon hagytam (apára, mamára) hogy nem fog velem foglalkozni. Ez így is volt, nekem nagyon rosszul esett, de ő jól volt. Utána itthon pár nap alatt rendeződött ez a rész. A többi (mármint a megváltozott helyzet otthon) meg már más tészta...:-)
2011. ápr. 16. 13:35
5/7 anonim válasza:
17 hónap van köztük.
Hozzánk nem jött be a lányom. Nagyon is jól elvoltak a mamival (anyámnál volt ezalatt a pár nap alatt), szuperül érezte magát. Minden nap beszéltünk kétszer telefonon (ő akkor már folyékonyan beszélt, több tagmondatos mondatokban), állítom, hogy engem jobban megviselt a hiánya, mint fordítva. Igaz, hogy tőlem telhető módon sztem elég jól előkészítettem erre az egész szituációra, de jól is vette az akadályokat.
Nem bánom, hogy így alakítottuk.
2011. ápr. 16. 14:19
6/7 anonim válasza:
Mi úgy beszéltük meg a férjemmel,hogy ha jól elvan otthon nélkülem akkor ne hozza be.25 hónap van a két gyerkőc között,és így végül nem hozta be.Önmagát felülmúlva teljesen jól elvolt otthon a mamával és apával.ráadásul csak a folyosóra engedték volna be,ott meg mindig sokan voltak.De szerintem ez gyerekfüggő,hogy beviszitek-e vagy sem!
2011. ápr. 16. 15:10
7/7 anonim válasza:
Nálunk bejöhetett, és nagyon is jó volt, hogy bejött (22hós volt). Nem sírt, nagyon örült, hogy láthatott engem (persze én sírtam örömömben, úgy hiányzott, úgy örültem, hogy láthatom). Látszott rajta, hogy örül, hogy most tudja hol vagyok, így nyugodtan ment haza. Előtte nem volt nélkülem sosem, ez volt az első alkalom.
Mindhárom nap bejöttek hozzánk apával. Persze ha első nap sírt volna, nem jött volna a többi napon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!