Akinek nem jött össze a testvér dolog, hogy lehet ezt feldolgozni?
Ez aranyos válasz volt, köszi! :)
Nekem is egy van, de én nem is akarok másodikat. A bátyáméknak van egy 8 éves lányuk, és kb. 7 éve szeretnének neki testvért, de nem jön össze, és a sógornőm egyre depisebb :(( Nem tudom, mivel segíthetnék.. még én sem tudom megvígasztalni, pedig nekem is csak egy gyermekem van, igaz, nekem önként van egy :)
Hát Lányok, kívánom, h teljesüljön minden a vágyaitok szerint! :)
Sógornőmet meg majd kirántom valahogy az önsajnálatból. Bár ő nem érti, hogy én hogy nem vagyok depis, és nekem hogy lehet kerek a világ egy gyerekkel. (nekünk is lányunk van). :) Ezért nem igazán találom a megfelelő vígasztalási, vagy elterelési módszert..
Köszi a válaszokat!!!!
Én is "önkéntes egygyerekes" vagyok. Sokszor azt látom, hogy az emberek nem annak örülnek ami van, hanem sajnálják, hogy milyük nincs!!! Itt ugyanaz a helyzet! Amiatt depizni, hogy nincs második baba? Hisz egy okos értelmes nagylánya már van!! Nevelgesse adjon meg neki mindent, sok közös program és élmény várhatna rájuk.
Vagy akár vigyázhatna néha-néha a te gyerkőcödre, amíg ti kikapcsolódtok stb.....
Örüljünk annak ami van :))))))
Jaj istenem.. :( Milyen rossz dolgok tudnak történni az emberrel :(( Ismeretlenül is kívánok sok csodát és gyógyulást a beteg anyukának!!!
Én is ezt érzem, h nem tud annak örülni ami van. Én annyira boldog vagyok ezzel az egy gyerekkel, a férjem azt mondja, a sógornőm kettővel se lenne az.. mert akkor egy harmadikat szeretne.. Hát nem tudom, mitől van ez.. :((
Első válaszoló, kívánom, h ne veszítsétek el az otthonotokat!!!! Gondolom, devizahitel, ugye? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!