Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megengedjem a nagyfiamnak,...

Megengedjem a nagyfiamnak, hogy a kislányomat megpisiltesse?

Figyelt kérdés
a fiam 13 éves, a lányom 3. nagyon jó testvérek, nagyon szeretik egymást.túrázáskor én pisiltettem a kislányom, (guggolva még nem tud pisilni) a bátyja megkérdezte legközelbb csinálhatná-e ő. megengedjem neki?

2011. júl. 10. 22:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
79%
Amit a 11:55-ös írt, arra csak azt írnám, rossz az aki rosszra gondol! Nincs ebben semmi rossz!
2011. júl. 11. 12:54
 12/27 anonim ***** válasza:
82%
Az a perverz, aki az ilyen ártatlan és teljesen természetes dologban is a szexet látja!
2011. júl. 11. 12:56
 13/27 anonim ***** válasza:
94%

Nekem ilyen meg sem fordul a fejemben, hogy a tizenéves lányom perverz, ha a két és fél éves fiamat pisilteti:)

Jó pár ismerős családban a nagyobb fiúk sokat segítenek, ahol vannak picik, és fura, ha valaki ezt perverziónak gondolja...

2011. júl. 11. 13:05
 14/27 anonim ***** válasza:
79%
Én attól félteném a gyerekem, aki ebben a dologban rosszat lát!
2011. júl. 11. 13:08
 15/27 anonim ***** válasza:
82%
Hogy lehet ilyen helyzetben is a szexre gondolni? Ez a perverz, nem az, ha egy 13 éves fiú pisilteti a 3 éves húgát!
2011. júl. 11. 13:23
 16/27 anonim ***** válasza:
0%

Hát szerintem meg az, hogy egy kiskamasz, látván a pisiltetést azt kéri, hadd csinálja ő legközelebb.

Szituációtól, körülményektől függetlenül.

Ugyan már. Lehet szemet becsukni, de szerintem nem normális, ha valaki azt kéri, hadd pisiltessem én a másikat.

Az oké, helyzet úgy hozza, megpisilteti. Ebben semmi furcsát nem találok. Nekem a kérés furcsa.

Tényleg miért akarja valaki pisiltetni a másikat?

Te kérted már, legközelebb hadd pisiltessed te? Vagy beosztás, mindenkinek jusson a jóból? Mondjuk hallottam már ilyet, ez sem lenne újdonság.

2011. júl. 11. 19:45
 17/27 A kérdező kommentje:
szeret a huga körül lenni, törődni vele. megengedném neki, hogy csinálja, csak az zavar, hogy ha én tartom a kisláynt, az én kezemet lepisili. hogy tartsa ő, hogy ne pisilje le a a kezét?
2011. júl. 12. 22:29
 18/27 anonim ***** válasza:
67%
Ha lepisili a kisfiú kezét a húga, majd megmossa. Ez ne legyen akadály.
2011. júl. 13. 06:50
 19/27 anonim ***** válasza:
67%
Örülj, hogy ilyen megbízható fiad van, és ilyen jó viszony van kettőjük között! Ha lepisili a kislány a fiú kezét, akkor majd megmossa, vagy ha nincs rá lehetőség, mert olyan helyen vannak, legyen nála kézfertőtlenítő! Minden elismerésem a kisfiadé!!! Nagyon aranyos!
2011. júl. 13. 12:44
 20/27 anonim ***** válasza:
95%

Végig olvastam a kommenteket és érdekes oldalról közelítette meg egy-két válaszoló!!!Nekem 14 éves nagylányom van és 2 éves kisfiam.Anyjaként szereti a kicsit ezt nap mint nap látom.Van eset amikor megkér,hogy szeretné Ő fürdetni az öccsét.Én bizony sosem gondolkodtam,hogy megengedjem -e.Pedig fürdés közben kukac mosás is van xD.Szerintem sokkal perverzebb amikor azt olvasom,hogy most jöttem ki a kórházból(1-2)napja szerintetek szexelhetek,vagy ti is felizgultok szoptatás közben?Na ez nálam kiverte a biztosítékot!!Miért kell mindenben rosszat látni?

Kedves Kérdező!Én személy szerint nem látok ebben semmi rosszat.Lehetséges,hogy mi akinek nagy korkülönbség van a gyermekei között jobban látjuk,hogy milyen az igazi gondoskodó(anyáskodó,apáskodó)szeretet!

2011. aug. 19. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!