Megengedjem a nagyfiamnak, hogy a kislányomat megpisiltesse?
Nekem ilyen meg sem fordul a fejemben, hogy a tizenéves lányom perverz, ha a két és fél éves fiamat pisilteti:)
Jó pár ismerős családban a nagyobb fiúk sokat segítenek, ahol vannak picik, és fura, ha valaki ezt perverziónak gondolja...
Hát szerintem meg az, hogy egy kiskamasz, látván a pisiltetést azt kéri, hadd csinálja ő legközelebb.
Szituációtól, körülményektől függetlenül.
Ugyan már. Lehet szemet becsukni, de szerintem nem normális, ha valaki azt kéri, hadd pisiltessem én a másikat.
Az oké, helyzet úgy hozza, megpisilteti. Ebben semmi furcsát nem találok. Nekem a kérés furcsa.
Tényleg miért akarja valaki pisiltetni a másikat?
Te kérted már, legközelebb hadd pisiltessed te? Vagy beosztás, mindenkinek jusson a jóból? Mondjuk hallottam már ilyet, ez sem lenne újdonság.
Végig olvastam a kommenteket és érdekes oldalról közelítette meg egy-két válaszoló!!!Nekem 14 éves nagylányom van és 2 éves kisfiam.Anyjaként szereti a kicsit ezt nap mint nap látom.Van eset amikor megkér,hogy szeretné Ő fürdetni az öccsét.Én bizony sosem gondolkodtam,hogy megengedjem -e.Pedig fürdés közben kukac mosás is van xD.Szerintem sokkal perverzebb amikor azt olvasom,hogy most jöttem ki a kórházból(1-2)napja szerintetek szexelhetek,vagy ti is felizgultok szoptatás közben?Na ez nálam kiverte a biztosítékot!!Miért kell mindenben rosszat látni?
Kedves Kérdező!Én személy szerint nem látok ebben semmi rosszat.Lehetséges,hogy mi akinek nagy korkülönbség van a gyermekei között jobban látjuk,hogy milyen az igazi gondoskodó(anyáskodó,apáskodó)szeretet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!