Megengedjem a nagyfiamnak, hogy a kislányomat
megpisiltesse?
Miért ne segíthetne a nagy a kicsinek? testvérek, nem? ugyan már! Ne legyünk Amerika, hogy minden apró dolog mögött pedofíliát keressünk!
néhány éve volt ott egy hasonló eset. A talán 13 éves nagyobb fiú megpisiltette a kislányt... a szomszéd feljelentette, mire a fiút letartóztatták! A szülők svájci-amcsi állampolgárok voltak, maguk is kiakadtak ezen a barom hozzáálláson! Nagy nehezen sikerült kihozni a fiukat a dutyiból, de azonnal haza utaztak Svájcba...
Nehogy már egy testvér ne segíthessen!
2011. júl. 10. 22:43
2011. júl. 10. 22:49
Nyugodtan engedd! Rossz az aki rosszra gondol! Normális ember ebbe semmi rosszat nem lát, mert ez tényleg teljesen normális dolog!
2011. júl. 11. 07:02
Engedd, persze! Testvérek, örülj, hogy segít!
2011. júl. 11. 09:46
5/27 A kérdező kommentje:
amikor a természetben történik a pisiltetés, hogyan csinálja a fiam és mire figyeljen oda, hogy ne legyen baleset? a lányonek ilyenkor én törlöm ki a nuniját, tanítsam meg a lányomnak kitörölni, vagy törölheti a fiu?
Ne aggódj emiatt! Az én lányaim is segítettek a kisfiamnak annak idején. 12 ill. 14 év köztük a korkülönbség. Ha rájuk hagytam, etették, tisztába tették, később biliztették, stb.
Az óvónők és dadusnénik is segítenek a kisfiúknak popsit törölni, amíg kell, és ha valahol óvóbácsi van, ő is odamegy fiúhoz, lányhoz egyformán, ha kell.
2011. júl. 11. 10:42
Csinálja úgy, mint te! A kislányt meg persze tanítgasd, de amíg kell, a testvére nyilván ugyanúgy utána törli, mint te.
2011. júl. 11. 10:44
Ha a kislány még nem tudja, nyugodtan kitörölheti a bátyja is a punciját. Nincs ebbe semmi rossz.
2011. júl. 11. 11:09
Én nem engedném, 13 éves nagyfiú már szexuálisan érett, ne törölgesse egy 3 éves punciját és ne pisiltesse ő. Hacsak nem feltétlenül muszáj. Én már a kérésen is ledöbbentem, miért akarná ő pisiltetni a húgát? Szerintem ez perverz dolog.
2011. júl. 11. 11:55
10/27 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy perverzióból kérné, gyakran látja a hugát pucéran. nagyon sokat jászik és törődik vele. én is engedném neki, csak az a baj hogy a kislány néha engem is lepisil amikor tartom és ezért nem tudom a fiamnak engedjem-e, hogy ő csinálja.
Kapcsolódó kérdések: