Mikor kezdtétek egyedül hagyni a gyerkőcöt a kádban?
Jóól van naaaa:-)))
Nagykádba fürdenek a gyerköcök,ha kiskádba lennének,akkor én is ott merném őket hagyni.
3 éves válszoló :o)
:) nagyon kedves vagy, köszönüm az otthagyós tábor nevében, hogy megnyugtattad a lelkiismeretünket :) Azért kérdeztem egyébként, mert elég körültekintő szülőnek tartom magam, ugyanakkor nem vagyok szélsőségesen parás, de én már úgy érzem, nem kerül a kislányom életveszélbe, ha otthagyom, míg kikészítem a pizsijét vagy elkpakolom utána a délután felhasznált egy tucat poharat. A férjem viszont rám szólt mostanában egyszer-kétszer ezért, és gondoltam, feltérképezem, másoknál mi a szokás, mert a férjem ugye rutintalanabb a gyerek ellátásában, ráadásul parásabb is nálam.
Köszönöm mindenkinek a választ, úgy érzem, nem vagyok világrekorder, ha 2,5 évesen otthagyom egy-egy percre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!