Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor kezdtétek egyedül...

Mikor kezdtétek egyedül hagyni a gyerkőcöt a kádban?

Figyelt kérdés
Mekkora volt, mikor már ki-kiszaladtál fél percekre, és mikor fürdött teljesen egyedül?
2011. júl. 10. 21:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
21 hónapos a fiam, de már elég rég óta egyedül fürdik. Ált. akkor melegítem meg neki az esti kakaóját, elpakolom a játékokat, amit esetleg elöl hagyott, megcsinálom az ágyakat. Szépen eljátszik, közben be-be nézek, ha ő hiányol, akkor kiabál. Ül, és a kiürült fürdetős tubusba önti-locsolja a vizet. Ezzel elvan hosszú-hosszú percekig.
2011. júl. 11. 16:57
 12/14 A kérdező kommentje:
enyém is kiskádban fürdik, nem éri el a csapot sem, a flakonokat sem. biztos nem kezdene el kimászni (még sose tette)
2011. júl. 11. 20:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Jóól van naaaa:-)))

Nagykádba fürdenek a gyerköcök,ha kiskádba lennének,akkor én is ott merném őket hagyni.

3 éves válszoló :o)

2011. júl. 12. 06:13
 14/14 A kérdező kommentje:

:) nagyon kedves vagy, köszönüm az otthagyós tábor nevében, hogy megnyugtattad a lelkiismeretünket :) Azért kérdeztem egyébként, mert elég körültekintő szülőnek tartom magam, ugyanakkor nem vagyok szélsőségesen parás, de én már úgy érzem, nem kerül a kislányom életveszélbe, ha otthagyom, míg kikészítem a pizsijét vagy elkpakolom utána a délután felhasznált egy tucat poharat. A férjem viszont rám szólt mostanában egyszer-kétszer ezért, és gondoltam, feltérképezem, másoknál mi a szokás, mert a férjem ugye rutintalanabb a gyerek ellátásában, ráadásul parásabb is nálam.

Köszönöm mindenkinek a választ, úgy érzem, nem vagyok világrekorder, ha 2,5 évesen otthagyom egy-egy percre.

2011. júl. 13. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!