Mennyi időssen kezdtétek megengedni babátoknak hogy egyedűl egyen kanálal? És mit evett?
13 hónapos a kislányom, csipeget már egyedűl, kiflit, gyümölcsöt, kekszet.... szóval darabos kajákat.
Kanállal is próbálozna már csak csupa kaja lessz minden :(
Pontos időpontra nem emlékszem már, de azt tudom, hogy a szülinapi tortát már egyedül ette, igaz kézzel.De ekkor már evett kanalas dolgokat is. Eleinte natúr joghurttal gyakorolt. Előnyei: nem túl drága, ha kiborul se nagy veszteség és kimegy a ruhából. Fontos kellék a zsebes előke. Én a merevet részesítem előnyben. És én kihúztam az etetőszéket a konyha közepére, hogy a falat is megkíméljem. Így már nyugodtan próbálkozhatott. Egyébként a kanalat továbbra is csak akkor használja, ha feltétlenül szükséges.
Azt hozzá kell tennem, hogy a levest és színes kajákat pl a paradicsomszószt azt sokáig én adtam.
Ez ezzel jár , drága:-)
Nem fog mindjárt késsel villával enni...
Én mindig adok a kezébe, most már van, amit gyönyörűen eleszeget egyedül is. Nem mondom, hogy nem kell felsöpörni utána, de ez van... :-)
14 hós nagylányos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!