Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi időssen kezdtétek...

Mennyi időssen kezdtétek megengedni babátoknak hogy egyedűl egyen kanálal? És mit evett?

Figyelt kérdés

13 hónapos a kislányom, csipeget már egyedűl, kiflit, gyümölcsöt, kekszet.... szóval darabos kajákat.

Kanállal is próbálozna már csak csupa kaja lessz minden :(

2009. aug. 21. 09:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Pontos időpontra nem emlékszem már, de azt tudom, hogy a szülinapi tortát már egyedül ette, igaz kézzel.De ekkor már evett kanalas dolgokat is. Eleinte natúr joghurttal gyakorolt. Előnyei: nem túl drága, ha kiborul se nagy veszteség és kimegy a ruhából. Fontos kellék a zsebes előke. Én a merevet részesítem előnyben. És én kihúztam az etetőszéket a konyha közepére, hogy a falat is megkíméljem. Így már nyugodtan próbálkozhatott. Egyébként a kanalat továbbra is csak akkor használja, ha feltétlenül szükséges.

Azt hozzá kell tennem, hogy a levest és színes kajákat pl a paradicsomszószt azt sokáig én adtam.

2009. aug. 21. 09:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez ezzel jár , drága:-)

Nem fog mindjárt késsel villával enni...

Én mindig adok a kezébe, most már van, amit gyönyörűen eleszeget egyedül is. Nem mondom, hogy nem kell felsöpörni utána, de ez van... :-)

14 hós nagylányos

2009. aug. 23. 13:12
 3/4 anonim ***** válasza:
2009. aug. 23. 14:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem olyan 10 hónaposan már ügyesen evett kanálal. Most 14 hónapos és még mindig tiszta mocsok ha befejezte a kajálást.Ez ezzel jár.Sajnos.Valahol olvastam, hogy először enni tanuljon meg a gyerek és csak utánna szépen enni. Ne vedd el a kedvét azzal, hogy azon streszelsz, hogy szépen egyen és semmi ne legyen koszos.Mert akkor lehet, hogy rossz evő lesz.hagyd megismerni az ételeket. Kíváncsiak rá milyen állagú hömérsékletűaz étel.Hála neke jó evő igaz én hagytram, hogy játszon vele.
2009. aug. 23. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!