Baj lehet ebből később? Baleset történt.
Figyelt kérdés
5 éves lányom nemrég elesett és beverte az orrát a betonlépcsőbe. Ömlött belőle a vér, (a jobb orrlyukából) szerencsére már elállt, de fájlalja, és kicsit látszódik is rajta, hogy beütötte. Hanyatt fektettem és hideg vizes ruhát tettem rá. Megdagadva talán egy picit.2011. júl. 10. 16:22
1/4 anonim válasza:
ha nincs a szeme alatt monokli,akkor nemigen tört el az orra,max. repedt.vérző orrnál tilos a hátára fektetni,mert fulladást is okozhat.pont előre kell hajtani a fejet és a tarkóját kell hideg vizes ruházni vagy mosni hideg vízzel.
2/4 anonim válasza:
Azért érdemes lenne megmutatni egy orvosnak, csak a biztonság és a saját megnyugtatásod kedvéért.
3/4 anonim válasza:
Nem szabad hanyatt fektetni! Előre kell hajolnia, amíg vérzik!!!!!!!!!!
4/4 anonim válasza:
vidd el ma dokihoz,én már aznap az ambulanciára rohantam volna vele.Inkább 1 felesleges kör a dokinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!