Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan szeditek ki a gyermeket...

Hogyan szeditek ki a gyermeketek zoknijából, pólójából a makacs koszt és a foltokat?

Figyelt kérdés
Nekem egyszerűen nem megy, a lányom zoknijának a talpa sokadik mosásra sem lesz tiszta:-(
2011. júl. 8. 12:43
 1/10 anonim ***** válasza:

Én hordás után este egyből kidörzsölöm vanish szappannal a koszt belőle, kiöblítem, reggelre megszárad és úgy teszem a szennyesbe, majd amikor mosok a többi ruhával a gépbe.

Csak így megy. Volt már hogy nem volt erőm vagy időm este erre, akkor bizony benne maradt a folt mosás után is:-(

De ez a módszer így bevált a legmakacsabb foltoknál is. Ha mondjuk piros gyümölcs foltról van szó, akkor még frissen folt tisztítózom, nem várok vele estig sem.

2011. júl. 8. 12:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Én is Vanisht használok, de nekünk a szappan nem jött be, csak a folyékony. Mosás előtt rakok a foltra kicsit összedörzsölöm és megy is a mosógépbe.
2011. júl. 8. 12:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Szintén Vanish. Ha fehér akkor pedig Domestos fehérítő.
2011. júl. 8. 12:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Beáztatom a zoknikat Dreftes vízbe, és kb negyed óra ázás után körömkefével megsikálom, úgy megy a gépbe. Az eredetileg fehér zokni a feketéből ismét fehérré változik.
2011. júl. 8. 13:07
 5/10 anonim ***** válasza:
DM-es folteltávolító szappan. Ugyan olyan jó mint a Vanish, csak nem olyan drága.
2011. júl. 8. 13:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, hogy válaszolt!
2011. júl. 8. 13:15
 7/10 A kérdező kommentje:

Amikor fehérítőt használtok a ruhákhoz, azt hogyan teszitek?

Lavorba teszek fizet+domesztos, és bele a fehér ruha?

2011. júl. 8. 13:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen
2011. júl. 8. 13:31
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2011. júl. 8. 13:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Ariel folteltávolító, eddig minden foltot kiszedett (na jó, kivéve egyet, mikor még kislányom evett üveges bébiételt és sárgarépással leette magát, azt semmi sem szedte ki.....)
2011. júl. 8. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!