Nevelési tanácsadónál járt vki? Segített?
Én voltam anno a fiammal. Igazán nem volt vele gond, csupán a logopédus kért egy felmérést.
Lehet, hogy jól teszed, ha elmész a tanácsadóhoz... sokat segíthet, akár rávilágíthat arra is, hogy nem is igazán a gyerekkel van gond :) Amiket leírtál, a tomboló dackorszakot juttatja eszembe... Igazán ezen minden gyerek átesik, a szülőnek kell megfelelően kezelni ezt a korszakot.
Igen 5 évesen, végül kiderült hiperaktív, ovooda kezdeményezte, hogy nev. tan-ba menjunk
(hosszú történet)
2,5 delacato terápia, sok éves küdzelem
ma már 4-es és sokkal higgadtabb, komolyabb, amúgy jó tanuló, okos fiű
de amit leírtál, az minden 3 évesre jellemző
Már az sokat segíthet, ha egy kívülállónak kiöntheted a szíved. Segít kicsit függetleníteni magad a problémától és észrevenni olyan dolgokat, amiket valójában eddig is láttál, csak valahogy nem állt össze a kép.
Esetleg megerősít olyanokban, amit eddig is szerettél volna változtatni, csak kellett egy kis bátorítás.
Voltunk, nagycsoportos ovis volt a lányom.
Nagyon kedvesek voltak, 2 hónapig hetente odajártunk, rajzoltak, játszottak a gyerekkel, teszteket csináltak vele, majd megvonták a vállukat, és közölték, hogy semmi kóros nincs a gyerekben, pszichológiailag egészséges. Hogy én mit kezdjek a problémáimmal és a lányommal, azt nem tudták megmondani.
Azt hittem, hogy ott tuti kulcsot adnak a kezembe, hogy a fiam vérmérsékletét hogyan ketzeljem :( Am
úgy igen, tipikus 3 éves, csak 1000x-es nagyításba. Ő ilyen baba kora óta, dacos, hisztis, akaratos, de ez a mostani dackorszak és a kistesó nagyon rátesz a dolgokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!