Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nevelési tanácsadónál járt...

Nevelési tanácsadónál járt vki? Segített?

Figyelt kérdés
Ha igen hány éves gyerekkel és mi okból? Én komolyan tervezem, hogy elmegyek a 3 évesemmel, mert nem lehet vele bírni. A hisztik egybefolynak, felesel, direkt mindennek az ellenkezőját csinála, néha úgy érzem, hogy megőrült.
2011. júl. 4. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Én voltam anno a fiammal. Igazán nem volt vele gond, csupán a logopédus kért egy felmérést.

Lehet, hogy jól teszed, ha elmész a tanácsadóhoz... sokat segíthet, akár rávilágíthat arra is, hogy nem is igazán a gyerekkel van gond :) Amiket leírtál, a tomboló dackorszakot juttatja eszembe... Igazán ezen minden gyerek átesik, a szülőnek kell megfelelően kezelni ezt a korszakot.

2011. júl. 4. 20:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekünk az iskolaérettséggel kapcsolatban segített. Menj el, veszteni valód nincs. Remélem segít.
2011. júl. 4. 21:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen 5 évesen, végül kiderült hiperaktív, ovooda kezdeményezte, hogy nev. tan-ba menjunk

(hosszú történet)

2,5 delacato terápia, sok éves küdzelem

ma már 4-es és sokkal higgadtabb, komolyabb, amúgy jó tanuló, okos fiű

de amit leírtál, az minden 3 évesre jellemző

2011. júl. 4. 21:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Már az sokat segíthet, ha egy kívülállónak kiöntheted a szíved. Segít kicsit függetleníteni magad a problémától és észrevenni olyan dolgokat, amiket valójában eddig is láttál, csak valahogy nem állt össze a kép.

Esetleg megerősít olyanokban, amit eddig is szerettél volna változtatni, csak kellett egy kis bátorítás.

2011. júl. 4. 21:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Voltunk, nagycsoportos ovis volt a lányom.

Nagyon kedvesek voltak, 2 hónapig hetente odajártunk, rajzoltak, játszottak a gyerekkel, teszteket csináltak vele, majd megvonták a vállukat, és közölték, hogy semmi kóros nincs a gyerekben, pszichológiailag egészséges. Hogy én mit kezdjek a problémáimmal és a lányommal, azt nem tudták megmondani.

2011. júl. 4. 21:36
 6/6 A kérdező kommentje:

Azt hittem, hogy ott tuti kulcsot adnak a kezembe, hogy a fiam vérmérsékletét hogyan ketzeljem :( Am

úgy igen, tipikus 3 éves, csak 1000x-es nagyításba. Ő ilyen baba kora óta, dacos, hisztis, akaratos, de ez a mostani dackorszak és a kistesó nagyon rátesz a dolgokban.

2011. júl. 5. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!