Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » „Felejtsd el a pelust,...

„Felejtsd el a pelust, Elmo” c. filmet érdemes nézni? Van, akinek segített? És milyen idős korban kezdtétek nézni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 17:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekünk komolyan segített, de még haladunk, de azóta a lányom 2x pisilt bilibe, és egyre többet ül rá, pedig eddig nem volt hajlandó! 2,5 éves
2011. máj. 12. 18:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Nagyon sokat segített. Mi minden este néztük lefekvés előtt esti mese gyanánt. Napközben meg sokszor hivatkoztunk rá hogy látod az Elmo is milyen ügyesen ment a bilire?... Még egy másik könyv tuti: A Bilikönyv. ne tudom pontosan ki a szerző, de ezt is érdemes lapozgatni.
2011. máj. 12. 19:08
 3/7 anonim ***** válasza:

bocsánat, hogy érdemleges hozzászólás nélkül írok.

ezt le lehet tölteni valahol?

2011. máj. 12. 20:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi lennék és érdekelne! El tudjátok küldeni, ha írok e-mail címet, vagy letöltés???
2011. máj. 12. 22:44
 5/7 A kérdező kommentje:
nekem ncore-ról van meg, ott megnézhetitek.
2011. máj. 12. 23:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Innen ingyen le tudjátok tölteni. :) Van fent több Elmo rész is és ott van közötte a Felejtsd el a pelust is :) Én is innen töltöttem le, bár a lányom még nincs bilizős korban, de nem árt előre felkészülni :D

2011. máj. 13. 11:15
 7/7 anonim ***** válasza:
hopp a lényeg lemaradt :D Szóval innen: *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. máj. 13. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!