Mikor kezdtétek meg a bölcsödei beszoktatást a munkábaállásotok előtt?
Figyelt kérdés
A GYED után kiadott szabadság idején ,ha az átölel másfél hónapot,elég csak a legutolsó héten megkezdeni szerintetek?2011. szept. 18. 14:05
2/8 anonim válasza:
Nem, mert minimum 2 hét a beszoktatás. És arra is gondolj, ha közben lebetegszik, akkor otthon kell lenni vele.
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor a másfél hónapos szabadság legelején kezdjük már el?
2011. szept. 18. 14:18
4/8 anonim válasza:
Szerintem igen, nem megy az egyről a kettőre.
5/8 anonim válasza:
Én két héttel a munkába állás előtt kezdtem el. De most pénteken le is betegedett. Úgyhogy kell a másfél hónap, ha nem akarsz rögtön betegállománnyal kezdeni. Második válaszoló vagyok.
6/8 anonim válasza:
szeptembertől 1 től kezdtük a bölcsit tavaly,és attól voltam szabadságon is. Nekem 99 nap szabadságom volt,így csak februárban mentem melozni.
De kellett is,2 hét volt a beszoktatás,utána 1 hét bölcsi,1-2 hét otthon betegséggel,még kórházban is voltunk. Mire visszamentem dolgozni,arra lett jobb a helyzet, 1 hónapból max 3-4 napot volt beteg.
Nem hiszem a munkahelyem nagyon tolerálta volta,bár állami cég.
7/8 anonim válasza:
Minimum két hét, de számold rá, hogy közben beteg lesz, és kezdheted előlről.
Én február első napjaiban kezdtem vinni őket, és április 1-el dolgoztam, ez idő alatt 2 olyan nap volt, mikor teljesen ott voltak a bölcsiben. Annyit voltak betegek, hogy csak az utolsó két nap jutottunk oda, hogy az egész napot ott töltsék...
8/8 anonim válasza:
én egy hónappal azelőtt kezdtem el,hogy munkába állok.egy hete jár a fiam,két hét nálunk a beszoktatás.pénteken már ott aludt,nagyon ügyes volt,aludt 1,5 órát.viszont csütörtökre betaknyosodott,azóta kúrálom ezerrel,hogy ne kelljen elölröl kezdeni.más baja nincs,már nem folyik annyira az orra,így holnap viszem.minden gyerek taknyos,köhög,elkapják nagyon könnyen.ezt is kalkuláld bele.három hetet számolj a beszoktatásra,így belefér egy betegség is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!