Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A bölcsis beszoktatást már...

A bölcsis beszoktatást már munkaviszonyban kezdtétek?

Figyelt kérdés
Úgyértem, hogy a GYED alatt összegyűjtött szabik egy részét fordítottátok erre vagy nem? Hogy csináltátok? Hogy érdemes? Én a GYED lejártát követő másnap tervezem a bölcsis beszoktatást, ugyanakkor kezdődne a munkaviszonyom is ismét, persze az összegyűjtött szabikkal.
2011. márc. 8. 06:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Én már dolgoztam, rögtön gyed után. Anyukám szoktatta be. Én a szabikat majd nyáron kapom meg. Nem teljesen szabályos, de én dajka vagyok, így tanév tanév tartalma alatt nem bírják kiadni a szabikat. Majd a nyáron. De ez így jobb, mert egész nyáron itthon leszek.
2011. márc. 8. 07:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Én szabi alatt szoktattam be.
2011. márc. 8. 07:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem még nem volt munkám, amikor beszoktattam. kaptam 1 hónap haladékot, addigra pont találtam is, mire beszokott. Szerencsém volt:)
2011. márc. 8. 11:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Mennyi idő alatt szokott be? Van a bölcsiknek erre meghatározott max.ideje?
2011. márc. 8. 11:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Általában 2 hét a beszoktatás. Mi keddi napon kezdtünk,akkor 2 órát voltunk bent, szerdán már egyedül volt 2 órát, csüt, péntek reggel bevittem és ebéd után mentünk érte. 2. hétre beteg lett.3. héten már keddtől ott is aludt.Mi most tartunk ott, hogy nem sír reggelente, ma volt az első ilyen nap. Voltak nagy drámai sírások, nyakba csimpaszkodás. (az nagyon kegyetlen az anyai szívnek, hogy úgy ott kell hagynod).
2011. márc. 8. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!