Voltatok már 3 év körüli gyermeketekkel nevelés tanácsadónál? Segített?
Miért mentetek?Hogy kell ezt elképzelni?Mit csinál?
3 éves kisfiam egyáltalán nem hajlandó eldobni a pelust, és nem is beszél.
Alig pár "érthető" szava van!
A védőnő tanácsolta a nevelési tanácsadót, de én valahogy tartok tőle.
Nem tudom meg mondani miért, de valahogy egyáltalán nem bírok megbarátkozni a gondolattal hogy oda vigyem a fiamat.
Viszont egyre jobban telik be a pohár.Kezdek kikészülni.
Kérlek titeket adjatok tanácsot, vagy nyugtassatok meg hogy milyen hely.
Esetleg ha valakinek a Veresegyházival van tapasztalata, azt még jobban megköszönném.
Még nem volt 3 éves, mikor viselkedési problémákkal mentünk. Velünk beszélgetett a nő, a gyereket csak megfigyelte hogyan játszik. Tanácsokat adott, amikkel nem sokra mentünk, mert akkorra már mindent próbáltunk.
De ő sem beszélt, csak tényleg 1-2 szót. Logopédiára küldtek tovább, beszédindítóra, na az használ, illetve közben bölcsibe került, majd most oviba. A bölcsi hozta meg az igazi áttörést.
egyik sem nagy baj
a nevelésiben semmi rossz nem fog történni
beszélgetek ennyi
előbb vele és apával majd a gyereket is megnézik
megkérik rajzoljon vagy mutasson meg dolgokat pl füle hasa stb felmérik h miben hogy áll miben van elmaradva miben jobb mint az átlag
beszéd : a tesóm fia sem beszélt rendesen még 3 évesen de az oviban kénytelen volt "megtanulni" mert senki nem érette mit mond :-) otthon meg a tesók és anyu megértette így nem is strapálta magát h érthető legyen
mi azért voltunk mert a lányom állandóan bepisilt és az oviban mondták h ez így nem jó
beszélgetünk megnézték a gyereket és kiderült csak annyi a baj h belemerül a játékba és egyszerűen nem figyel arra h pisilni kell
se az éjszakaival sem a kakival nem volt gond
összesen 1x voltam akkor kb 1órát voltam bent nagyon kedves barátságos volt a nő .-)
szal ne félj rossz nem történik
Köszönöm a válaszokat!
Még gyűjtök egy kis erőt, de a héten szerintem kérek időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!