Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy viseltétek, viselitek a...

Hogy viseltétek, viselitek a gyermeketek gyakori betegeskedéseit? Hogyyan kezeljük ezeket a nehéz napokat, időszakokat?

Figyelt kérdés
Mostanában elég sokat beteg,pedig még nem is ovis,kórházban is voltunk elég sokáig.Már tiszta idegroncsok vagyunk a férjemmel annyira sajnáljuk ilyenkor szegényt.Nagyon nehezen gyógyul egy sima vírusos megbetegedésből is.Ilyenkor úgy érzem,hogy összedől a világ és nem nekünk való a családalapítás,tegnap is egymásnak estünk már kínunkban a férjemmel,mert már semmit nem tudtunk kitalálni,hogy lemenjen a láza.Szeptembetől ovis lesz,már előre félek,hogy akkor mi lesz.
2011. júl. 2. 17:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát egy rotától meg egy szalmonellától egy száz kilós testépítő is kifeküdne, meg az a sok nagyszerű, jóindulatú, okos ember is, aki ilyen megjegyzésekkel keseríti a gyermekéért aggódó szerencsétlen szülőt. Egy hároméves gyerek nem hipochonderkedik meg kényeskedik, hanem kelne föl az ágyból, mert játszani szeretne, ha egészséges. Fú de neki tudnék menni az ilyen köcsögöknek. Bocsánat.
2011. júl. 8. 13:52
 12/13 A kérdező kommentje:
Igen,én is kiakadok magamba ezeken a beszólásokon,főleg,hogy barátnő és közeli rokonok megjegyzései.Bár mostmár edzett vagyok ilyen téren és annyira nem veszem fel,de nem tudom én ilyen esetben jókat szoktam mondani,vagy inkább nem mondok semmit.Még mindig lázas szegénykém kb. napi 3-szor,este,éjjel és délután szokott belázasodni,azt sem tudom,hogy jó e ez a sok lázcsillapító szirup amit kap,mert már több mint egy hete tart.Azt mondták,hogy jobb,mintha lázas lenne(orvos mondta).Ha hétfőig nem javul,akkor visszamegyünk és lehet,hogy kap valamilyen antibiotikumot.
2011. júl. 8. 19:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem azt szokta javasolni a doki, hogy a különböző hatóanyagú lázcsillapítókat váltogatva adjam, így minden lázkiugrásnál lehet gyógyszert adni a túladagolás veszélye nélkül. De tényleg meg kell nézni, hogy a hatóanyaga is más legyen, ne csak a neve! Valóban az orvosoknak az az álláspontjuk (ma), hogy a lázat csillapítani kell. Ami jó, mert legalább nem szendvednek tőle a gyerekek. Nekünk a testúly szerint javasolt adagnál jóval kevesebb is hatásos szokott lenni, de ezt csak félve írom le, nem biztos, hogy másnál is beválik.
2011. júl. 9. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!