Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikortól ciki, ha nem szobatis...

Mikortól ciki, ha nem szobatiszta a gyerek? Ha érett a szobatisztaságra, és tudja is kontrollálni a biliig/wc-ig, és élvezi is, hogy ő már "nagy" akkor az korainak számít, és még várnom kellene?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok,mások hogy vélekednek erről! -nekem van egy elképzelésem,ami szerintem megállja a helyét.
2011. jún. 27. 17:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
72%
Nem öreganyásan kell írni, csak megfelelő szóhasználattal. A ciki kifejezéssel, minősítetted mindazokat, akinek a gyereke esetleg később lett szobatiszta. A te reakciód sokkal "bunkóbb" volt, mint az én válaszom. Nem a szlengtől leszel fiatalos. De a válaszod alapján még biztosabb vagyok benne, hogy igencsak fiatalka vagy, vagy csak nem volt gyerekszobád.
2011. jún. 27. 20:23
 12/20 A kérdező kommentje:
Ahogy érzed! De akkor sem tudod letagadni,hogy bunkó voltál! Hiába mentegeted magad!
2011. jún. 27. 20:27
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond, gondold csak így. Emiatt nem lesz álmatlan éjszakám ;)

Nekem is van egy elképzelésem, ami szerintem megállja a helyét.

2011. jún. 27. 20:31
 14/20 A kérdező kommentje:

:) Mindenkinek van ilyenje!

Szép álmokat!

2011. jún. 27. 20:34
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

És mégis mi az elképzelésed a dologról, ha tudja kontrollálni, akkor akárhány éves nem kell neki pelus, mert szobatiszta? Azért nyugtass meg nem erőltetted agyon a kis csökevényt, amíg ezt kitaláltad?

De egyébként jó elképzelés, ha érett, kontrollálni tudja az egyenlő a szobatisztasággal.

2011. jún. 27. 20:59
 16/20 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Látom,fáradt vagy,menj inkább aludni,és holnap nézz vissza,ha már értelmeset tudsz írni!

Szép álmokat!

2011. jún. 27. 21:24
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

holnap is csak ugyanazt, amit tegnap is meg ma is, nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem, hogy alacsony a kerítés.

De jó éjt neked is, inkább te is aludj, ne gondolkodj.

2011. jún. 27. 21:46
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Én sokszor már most is "cikinek" éreztem, legalábbis anyósék előtt, hogy 21 hónapos kisfiamnál még csak álmodozok arról, hogy valamikor pelenka nélkül lesz. Merthogy párom már másfél évesen totál szobatiszta volt. Jahh, egész a 7végéig így éreztem, hogy ciki kisfiamon a pelenka. Merthogy megtudtam a 7végén, hogy is lett párom szobatiszta ennyi idős korára. Úgy, hogy épphogy volt 6 hónapos, amikor anyósom minden reggel ráültette a bilire, ott itta meg a kakaóját, és addig nem állhatott fel, míg nem termelt valamit. Másfél évesen meg amikor egy alkalommal bekakilt, apósom az arcába nyomta a szaros bugyiját.

Na kösz, én inkább így nem "nevelek" szobatisztát a gyerekemből még 21 hónaposan sem. Hogy mikor fog bilit, wc-szűkítőt használni? Jó kérdés. Majd ha megérik rá agyilag.

2011. jún. 27. 22:23
 19/20 anonim ***** válasza:
38%
Ciki, ha ovodás korú gyerek nem szobatiszta.
2011. jún. 27. 22:28
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

És neked mi az elképzelésed erről?

a te babád mikor lett szobatiszta?

2011. jún. 27. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!