Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy héten hányszor kap gyümölc...

Egy héten hányszor kap gyümölcsöt az oviban gyermeked?

Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 21:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha édességet kérdeztél volna, akkor könnyebb lenne a válaszadás...sajnos.

Gyümit szerintem jó ha hetente kap. Édesség azonban napjában kétszer van. Én ettől vagyok kiakadva...

2011. jún. 23. 21:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Bah! Ha a szülők visznek be. De ne legyek igazságtalan, néha elmesélik, hogy volt. kb 1-2 hetente.
2011. jún. 23. 21:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Ovikonyhán dolgoztam 1 évig, itt minden nap kaptak gyümölcsöt. Csokit pedig szinte soha, inkább ilyen gabonaszeleteket, és hasonlót.
2011. jún. 23. 21:27
 4/11 anonim ***** válasza:
Óvónő vagyok,nálunk heti kétszer ad a konyha gyümölcsöt,kétszer zöldséget (paprika,paradicsom,uborka),de mivel falusi ovi,ilyenkor szezonban van,hogy napi kétszer is kapnak,mert mindig hoz valaki valamit,vagy mi is viszünk be nekik.+ a szülinapok,amikor gyümölcsöt kérünk az ünnepléshez.
2011. jún. 23. 21:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Nálunk legalább az egyik étkezéshez van zöldség (reggeli vagy uzsi), de általában mindkettőhöz. Gyümölcsöt minden nap kapnak. Kétszer egy héten az ovitó, a többit a heti gyümölcsfelelős által hozott gyümiből adják.
2011. jún. 23. 21:43
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A leendő ovinkban nem kapnak a gyerekek, de a szülök heti egyszer "összedobják". Én nagyon meglepődtem amikor ezt meghallottam, keveslem, de ezek szerint máshol sem sokkal jobb a helyzet. Sajnos.
2011. jún. 23. 21:58
 7/11 anonim ***** válasza:
még nem ovis a gyerekem, de amikor megláttam egyszer az ovi heti menüjét, akkor én is elhűltem a gyümölcs/zöldség ritkaságon... és nagyon kiakadtam az uzsonnai nutellás kenyéren!
2011. jún. 23. 23:52
 8/11 anonim ***** válasza:

Nézd, azért ha minden gyerek bevisz 3 db gyümölcsöt (almát, körtét, banánt) nem megterhelő a szülők számra és az annyi gyümölcs, hogy jó pár napig esznek belőle. És vannak akik többet visznek.

egyébként a mi ovinkban mindennap van gyümölcs, mert a szülők is összedobják és a konyha is küld.

Mondjuk nyilván a szülők igényszintjétől is függ, mert nem hinném az édességet az ovi adja, ott is a szülők dobják ezt össze. Máshol meg a gyümölcsöt viszik a szülők.

2011. jún. 24. 00:28
 9/11 anonim ***** válasza:

Az ovitól szinte soha, nagyon ritka. És a zöldség is :(((

Nálunk úgy van, hogy hetente minden szülőnek kell bevinni pár szem gyümit, pl. 3 almát. Ez nem megterhelő egyáltalán és én nem is szoktam ezen spórolni, mert tudom, hogy odaadják nekik. Ha sok van, akkor 2x is kapnak belőle naponta.

2011. jún. 24. 07:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Minden nap esznek gyümölcsöt,de úgy,hogy minden nap másik gyerek a gyümölcs/zöldség felelős,és azt kapják tízóraira vagy uzsonnára.

Nyáron nem kell vinni gyümit,akkor kapnak egy alapítványtól

2011. jún. 24. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!