Mi történt a gyermekcsatornákkal?
Figyelt kérdés
Csak debilis hülyeségek mennek, régebben sokkal jobb sorozatok voltak, egy felnőtt is tudta élvezni... Én nem akarom, hogy ezek puhánnyá neveljék a fiamat.2011. jún. 23. 17:21
11/15 anonim válasza:
Szerintem nincs összefüggés a tévénézés és az olvasás közt. Több gyermeket is ismerek, aki sem olvasni, sem tévét nézni nem szokott, de olyat is, aki mind a kettőt teszi..
12/15 anonim válasza:
Én is csak szörnyülködök amilyen rajzfilmek mennek éjjel nappal.A fiam ha tehetné nézné egész nap.Természetessen nem engedem.
13/15 anonim válasza:
A lányomat egyszerűen nem kötik le.Ennek nagyon örülök.Sokat olvastam itt hogy már 7 hósan odaültette hogy addig tudjon főzni vagy mást csinálni az anyuka.Hát én nem tettem,nem erőltettem.Szerintem egytől egyig marhaság az összes.Próbáltam vele Frakkot vagy Disneyt nézetni, együtt is néztük de nem szereti,inkább hozza a könyvet hogy "ana obass Bojit"(Boribont)és obass öjeg nénét(Öreg néne őzikéje),de mondjuk mi pár hósan is nézegetünk könyvet.Persze van hogy mi nézzük a tv-t és ő is ott van de játszani szokott nem nézi.
14/15 anonim válasza:
A kisfiam 3 éves és a Boomerangot szokta nézni azon megy a Scooby-doo, meg a Tom és Jerry azokat szereti és én is este szoktuk együtt nézni.A minimaxon meg a Thomast nézi az a kedvence
15/15 anonim válasza:
Hát az biztos, hogy 1 kezemen meg tudom számolni a ma nézhető, értelmes meséket. A fiam szokta nézni a Minimax-ot, de mindig szól, hogy: Anya, buta mese, és igaza van. Mindig az idegölő meséknél szól, hogy kapcsoljam ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!