Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha van kedvetek megtippelnétek...

Ha van kedvetek megtippelnétek 9 hónapos kisbabám nemét?

Figyelt kérdés

Azért vagyok kíváncsi, mert az utóbbi időben valamiért mindig más neműnek nézik (10-ből 9 ember), pedig a saját nemének megfelelő ruhákba öltöztetem.

[link]

2011. jún. 23. 11:21
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
59%
az énb kislányom 2,5 éves, mindig rövid haja volt mert izzadós fajta, és nincs fülbevalója sem, majd eldönti ha akarja lesz neki (nekem sincs). ezért sokan a mai napig lekisfiúzzák akkor is, ha épp rózsaszín buggyos rövidnadrág meg kisvirágos felső van rajta. pedig az arca abszolút nem fiús, azt mondják rám hasonlít, és nekem igazán nincs fiús arcom.....szóval engem pont nem érdekel, hogy ki minek nézi, főleg azután, hogy rózsaszínben van.....amúgy ha ez megnyugtat, engem még 10-11 évesen is volt aki fiúnak nézett, mert szintén rövid hajú, fülbevaló nélküli voltam, és elég verekedős, inkább fiús játékokat kedvelő kislány. most már senki nem nézne fiúnak, az a fajta vagyok, akinek beszólogatnak az utcán, hogy hú de megb...nálak, meg de jó cicid van stb, pedig nem öltözök kihívóan, mégis. :) persze mióta babakocsit tologatok, azóta nem, de előtte . :))
2011. jún. 23. 13:18
 62/68 anonim ***** válasza:
100%
nem olvastam a válaszokat, de nekem első ránézésre kisfiúnak tűnik. :)
2011. jún. 23. 13:27
 63/68 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig kisfiú,mégpedig a szebbik fajtából!!!Van egy egész szép kislányom,lestoppolhatnám neki??? :D
2011. jún. 23. 13:30
 64/68 anonim ***** válasza:
100%
gyönyörű a kisfiad(az első képről is nekem egyértelmű volt, hogy fiú)!! ezekkel a szemekkel később nagy hódító lesz! :)
2011. jún. 23. 14:14
 65/68 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem egyértelműen kisfiú.

De átérzem a helyzeted,mert nekem is sokan kérdezték a kisfiamra,hogy ugye kislány?,meg milyen szép kislány,hogy hivják?Erre a válaszom Levente.

2011. jún. 23. 15:04
 66/68 anonim ***** válasza:

Nekem mindkét képről egyértelmű, hogy kisfiú!

Az én fiamat is többször nézték már kislánynak, általában talpig kék cuccban:

[link]

De a csúcs az volt, mikor barátnőmmel, és a kislányával sétáltunk a várban, és megkérdezték a járókelők, hogy ugye mindkettő kisfiú? Barátnőméknek rikító narancs babakocsijuk van, a kislányon rózsaszín body, és rózsaszín harisnya volt.

2011. jún. 23. 17:18
 67/68 anonim ***** válasza:
Az én kisfiamat is lekislányozzák állandóan, 20 hónapos, jó vagány cuccai vannak és mégis. De én bóknak veszem, a lányos anyáknak sokkal rosszabbul esik, ha lekisfiúzzák a kislányukat.
2011. jún. 23. 19:13
 68/68 anonim ***** válasza:
100%
engem kislány koromban (még 6 évesen is) kisfiúnak néztek, rövid hajam volt, és nem is szerettem a szoknyákat :)
2011. jún. 23. 22:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!