Ha van kedvetek megtippelnétek 9 hónapos kisbabám nemét?
Azért vagyok kíváncsi, mert az utóbbi időben valamiért mindig más neműnek nézik (10-ből 9 ember), pedig a saját nemének megfelelő ruhákba öltöztetem.
Kértétek páran, hogy tegyek másik képet is, itt van:
Tudom, hogy most még csecsemő és ilyenkor még belefér ha kislánynak nézik, de az utóbbi időben ez már mindennapos volt és kezdett bosszantani, mert nekem egyértelműen fiú, de érdekelt olyanok véleménye is akik nem elfogultak, mint én:))
Na azért remélem, hogy majd férfias férfivá cseperedik:)
Még egyszer köszönöm nagyon, hogy írtatok, jó tudni, hogy nem csak én találom fiúsnak!
Ezen még kislányosabb :P De édeeees :D
Egyik haverom nézett ki úgy kiskorában mint egy kislány, göndör szőke fürtökkel, mint egy kis anygal....mor már nem lányos....
Apa is kiskorában olyan volt mint egy kislány :-D
Mindig úgy kezdi a mondatát hogy "mikor még kislány voltam." :-D
13L
Kedves Utolsó!
Ez nagyon aranyos, megmosolyogtatott:)
Én egyből fiúra tippeltem, aztán a válaszokon elbizonytalanodtam, hogy lehet tényleg kislány, ha már így tetted fel a kérdést? De nekem akkor is fiús volt, főleg, hogy az én fiam is ilyen. Szőke, kerek fejű, mosolygós, huncut, és ezért őt is lánynak nézték már többször kék és barna ruhában, kék babakocsiban :o)) Itt olvastam aztán egy kommentet valamelyik kérdésnél, hogy az csak jó, ha kisfiút kislánynak nézik, mert azt jelenti szép arca van. Azóta nem zavar! Sőt...
Úgyhogy ne aggódj, maradjon mindig ilyen kis mosolygós a kisfiad! Nagyon szép és cuki :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!