A bébitaxi mire jó? Csak ücsörög a gyerkőc rajta, és a lábát hová teszi?

A bébitaxi a kismotor elődje.
A lábával hajtja, ennyi.
Hány éves korig használható? Most 15 hónapos a kislányom, nem tudom , hogy értelmes dolog lenne-e neki?
A lábacskái nem állnak nagyon szét, mert nagyon szélesek ezek a taxik???

Nem hiszem, hogy a szélesebb ülés későbbi gondot okozna a lábának. A kislányom 1 évesen kapott kettőt is. (Rokonoktól.) Korainak tartottam, de nem is tévedtem, mert nem tudta hajtani. 16-17 hónapos lehetett, mikor rájött, hogyan kell.
Most 2 évesen elképesztő gyorsasággal hajtja.

Lányom szülinapjára kapta, akkor csak tologatta a hátsó karnál fogva. Most lesz 16 hónapos, kb 2-3 hete jött rá, hogy jó dolog ráülni, és rá pár nappal kezdte el löködni magát vele. Most ott tartunk, hogy sima terepen már egész jól halad vele, de pár méter után még leszáll róla és őrült tempóban tologatja a kertben a járdán. Szinte rohan vele:)
Szerintem bőven vehetsz még neki, nem késő egyáltalán és nem árt neki a terpesztés.
Ja, ha van választási lehetőséged, a miénknek felnyitható az ülése, alá mindenféle kicset be lehet tenni. Kavicsot, homokozó lapátot. Ezeket szállítgatja a babám ide-oda, Szerintem ilyen felnyithatót vegyél.

Utolsó vagyok! Még annyit, hogy ez a kedvenc kerti játéka. Ha kiengedem, már rohan is a taxihoz, tolná be a lakásba is, de már nem engedem.
Nincs olyan nap, hogy ne játszana vele minimum fél órát. Igaz, mi kertes házban lakunk,ez már kinti játék marad, lakásban már törne zúzna vele.

IMÁDJA a mai napig pedig 2 éves már:))
1 évesen kapta,rá egy hétre már ment vele.Azóta persze van kismotorja,de azt csak az utcán használja a taxit meg a kertbe.Pedig elég magas a fiam és nagyon be van már hajlítva a lába ahogy ül rajta és megy vele,de ha neki jó akkor nem veszem el tőle.Szerintem nagyon jó ötlet aki kitalálta.Motorral még mindig sokat elesik,de a axival egyszer sem esett el.

Az első vagyok.
Hogy meddig használható? Gyerekfüggő.
Nálunk bent van a lakásban, a pici nemrég tanult meg vele közlekedni, de a nagytesó, aki már elmúlt 3 éves, ő is szívesen ráül még, és teper vele. Pedig az udvaron már biciklizik. A pici kint motorozik, bent taxizik.
Azért olyan széles az ülőrész, mert az stabilabb nekik, a lábuknak nem lesz semmi baja tőle. Ezen megtanul lábbal hajtani, majd meglátod, hogy a motor utána milyen élmény lesz neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!