Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Rosszul tettük, hogy rájuk...

Rosszul tettük, hogy rájuk köszöntünk?

Figyelt kérdés

Ti szoktatok köszönni, ha találkoztok egy ismerős kisgyerekkel, akivel szokott játszani a gyereketek, ha a gyerek egy számotokra ismeretlen emberrel (apukájával, nagymamájával) van?

Mi tegnap találkoztunk a kisfiam egy játszótéri kis barátjával, épp az apjával volt, akit még nem láttam korábban. Köszöntünk, én mondtam, hogy a gyerekek ismerik egymást, de az apuka elég bunkón reagált. :(

Ti köszöntetek volna?

2011. jún. 21. 09:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindig szoktunk. Még soha senki nem reagált rosszul, szerintem egy igen bunkó apukát fogtál ki:-(
2011. jún. 21. 09:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hiszen a gyerekek ismerik egymást, mi pedig próbáljuk udvariasságra nevelni őket. Apuka reakciója az ő szegénységi bizonyítványa.
2011. jún. 21. 09:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Persze! De ezer dolog miatt lehetett rossz napja az apucinak és azért reagált úgy ahogy.
2011. jún. 21. 09:41
 4/11 anonim ***** válasza:

Én szoktam. Ha bunkó, az ő baja. Ha meg nem köszönsz, a gyerekeket zavarod meg. Ne foglalkozz a bunkóval!..-) Szterintem jól tetted.

Én is kb azt tenném "Szia Józsika. Jó napot, Timi vagyok, a gyerekeink együtt szoktak játszani a játszótéren, még nem ismerjük egymást. Szép napot!"

2011. jún. 21. 09:41
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor nem én voltam illetlen. :)
2011. jún. 21. 11:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem, teljesen jól csináltad - azonban meséld már el, mit értesz az alatt, hogy bunkón reagált az apuka?
2011. jún. 21. 11:41
 7/11 anonim ***** válasza:

én is erre lennék kiváncsi, hogyan lehet bunkón reagálni egy köszönésre?

Mondjuk kommentárt minek kellett hozzáfűzni? Hiszen azt apuka is láthatta a gyereken, hogy ismer titeket/ téged meg ő is elmondhatja az apjának kik vagytok? Mert ilyenkor én úgy köszönök, Jó napot kívánok. Szia Peti és ebből kiderül, hogy ismered a gyereket.

Lehet félreértette apuka, azt hitte ráakarsz akaszkodni. Mondjuk erre én sem tudnék jól reagálni, odajönne az utcán egy idegen és neki állna magyarázkodni, hogy ki ő. Biztos meglepődnék és csak bólintanék, nagyszerű.

2011. jún. 21. 11:47
 8/11 A kérdező kommentje:

Úgy nézett rám, mint egy hülyére, és csak annyit mondott, hogy "Jó." Tehát nem szólt be, meg ilyesmi, de a férjem is mondta, hogy ennél ezért lehetett volna kedvesebb is.

Mindegy, túl vagyok rajta. :)

2011. jún. 21. 11:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem, az apuka volt inkább aki rosszul reagált. Vajon ha majd óvodába jár a gyerek, akkor sem köszön a szülőknek? Én mindenkinek köszönök, aki köszön, akár ismerem akár nem.
2011. jún. 21. 14:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Ma 11:47 igazad van! Nekem is ez forgolódott a fejemben, hogy hogyan reagálnék, ha valaki extra módon magyarázza a nyilvánvalót. Az apuka egyébként se megszokott látvány a játszón, biztos amúgy is kellemetlenül érezte magát.
2011. jún. 21. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!