Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen gyermektársaságba...

Milyen gyermektársaságba jártok 2,5 éves gyermeketekkel, aki se nem bölcsis, de oviba sem vették fel?

Figyelt kérdés
Játszótér nem nagyon van a közelben, játszóházra nem nagyon van pénzünk.
2011. jún. 17. 08:06
 1/5 anonim ***** válasza:
50%

Babaúzsás, játszótér

2,5 éves lesz szpetemberben, akkor megy bölcsibe

2011. jún. 17. 08:13
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
szintén és még játszóház ha esik .-))
2011. jún. 17. 10:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs a közelben játszótér, érdemes ismerkedni séta közben más kismamákkal, hátha kialakul olyan kapcsolat, hogy szívesen összejártok. Mi télen, amikor nem volt játszóteres idő, összejártunk egy hasonló korú kislánnyal meg a mamájával, egyszer náluk, egyszer nálunk. A gyerekek összebarátkoztak, és nekünk is jó volt a társaság, plusz vészhelyzet esetén, ha pl orvoshoz kell mennem, tudom kire bízni a gyereket.
2011. jún. 17. 18:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Kedves válaszolók! :)

Az apró betűst is olvassátok el, légyszi'! ;) :

"Játszótér nem nagyon van a közelben, játszóházra nem nagyon van pénzünk."

Azonban a legutóbbi válaszadó beírása tetszett, ezt én is le akartam írni, megelőzött, köszönöm is, hogy megspórolt plusz gépelést nekem. ;)

Kedves kérdező! :)

Nálunk volt régebben ingyenes megoldással baba-mama kör, és még esetleg az se akadály, ha egy apa szeretne odajárni kicsinyével. Én szakmabeliként és egyben "csendes" vendégként voltam jelen 1-2 alkalommal ilyesmin, mint a klubalapító ismerőse. Persze csupa hölgy között férfiként nem volt annyira "felemelő" számomra. :)) Azonban példának írtam: ha a kedves kérdező is hímnemű, még akkor is lehet esetleg alternatíva egy baba-mama kör. :)

Jaaa, és zene-ovi, zene-bölcsi. Persze az pénzbe kerülhet; egy baba-mama kör esetén se kizárt persze, hogy van terembérleti díj, de ez változó, és vannak, akik az egyik anyuka lakásán tartják - szervezkedj esetleg. :)

2011. jún. 18. 13:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért mert nincs a közelben játszótér, messzebbre is el lehet menni mondjuk heti 1x ( jó idő van, sokáig világos)
2011. jún. 19. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!