Kire hasonlít a gyermeketek? Zavar, hogy esetleg nem rád?
Kicsit örülök h az apjára hasonlít, hátha szebb lesz nagykorában :-)
De mindig keresgélem h tőlem mégis mi lehet az övé, így talán a szája talán a szeme... és elolvadok a gondolattól.
3 hós anyuka
Tiszta apja! Minden egyes porcikája! leszámítva, hogy kislány. :)
De még a lábujjai is olyanok, mint a férjemnek. Ha egymás mellé teszem a férjem babakori képeit és a lányom képeit, akkor olyan, mintha ugyanaz a gyerek lenne. :)
Göndörödik a haja is, mint az apjának. Biztos édes lesz!
Nem mondom, hogy zavar, hogy rám nem hasonlít, de azért jó lenne felfedezni némi hasonlóságot. De ki tudja, lehet, hogy más tulajdonságot örököl majd tőlem. Lehet, hogy imádni fog olvasni, vagy szépen rajzol majd ő is, mint én. Azért várom nagyon, hogy felfedezzek magamból is valamit. De még van idő, hiszen csak 4 hónapos. :)
engem is csak a tiszta apja megjegyzés bosszant, pláne 500. alkalommal.
és lányunk van, csak az arcforma miatt mondják , mert amúgy meg rám hasonlít.
De le van tojva, a lényeg hogy imádjuk:)
Nálunk a férjemre hasonlít külsőleg, belsőleg pedig inkább rám.
De ez így szuper, mert a férjem jól néz ki, engem meg minden érdekel és okos vagyok. :)))
Mi össze se tudtuk volna jobban hozni :) Úgy látszik mindkettőnktől a legjobbakat örökölte. :)
A pofija, szája, álla, orra az enyém (amibe anno apuka is beleszeretett), a haja szintén hosszú dús világosbarna.
A testalkata apukáé, nyúlánk arányos, szép magas lesz, és a gyönyörű nagy kék szemei vannak, mint az apjának.
Akik látnak minket mindenki azt mondja, hogy arcra nagyon én vagyok, de testalkatra tiszta apuka. :)
A természetét nem mellékesen szintén tőlem örökölte, rendkívül határozott személyiség már pici baba korától fogva :)
Én örültem, hogy az apukára hasonlít icipicinek, fura lett volna, ha csak rám... meg a postásra :o) Szóval az biztos, hogy tőled van, te tudod, de ha csak rád hasonlítana, mások abban kételkedhetnének, hogy ki az apja :o) Mondtam is a páromnak, hogy le sem tagadhatná....
Egyébként olvastam még régen egy olyat, hogy az első gyerek mindig az apjára hasonlít kisbaba korában, pont emiatt, hogy nehogy kitagadják....
Egyébként az alkata az enyém, már látom a térdein :o( kis húsgombóc volt havi 1 kiló hízással, a szeme és orra is az enyém, de a tokája és a szája, magassága az apjáé. Természetre még nem tudom, nyugodt baba, mindketten ilyenek voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!