Holnap megyünk urológiára a kisfiunkkal letapadás miatt, lehet kérni az orvost, hogy írjon fel rá valamit?
Egy évesen egyszer már vissza lett neki rántva a bőr letapadás miatt, akkor azt mondta az orvos, hogy kamillával kezeljük, amíg megszűnik a pirosság, és mindig húzzuk neki hátra fürdetéskor. Most 26 hónapos, de megint le van neki tapadva (pedig tényleg minden fürdéskor hátrahúztuk neki szépen, tornáztattuk), és nem is lenne gond, de pici kis fehér pöttyök vannak neki a bőr alatt, meg van egy kb 4-5 milli hosszú is, amit nemrég vettünk észre a párommal. Elvittem a gyermekorvoshoz megmutatni, ő mondta, hogy vigyük az urológiára, mert ezt hátra kell húzni megint, nincs baj, a meleg miatt is előfordulhat, hogy felgyűlnek ott a dolgok, csak még időben vigyük el, nehogy begyulladjon neki. Viszont anno két napig szenvedett a beavatkozás után, mert csípte neki a pisi, hiába kamilláztam, ezért érdeklődnék, akinek már volt hasonló tapasztalata, hogy felírnak ilyenkor nekik valami krémet, ami segíti a gyógyulást? Vagy még annyi, hogy van itthon Sudocrem, az használ esetleg?
Köszönöm előre is a válaszokat.
nemnagyon lehet erre semmit adni,de kérdezd meg.
(Én seértem,hogyha minden nap hátra lett húzva,akkor hogyan tapadhat le. tegnap még lehetett,ma már nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!