Egy gyerekesek! Nem érzitek hogy hátrány a gyereknek hogy nincs testvére?
Van egy 1 éves kisfiunk. Sokszor eljátszunk a gondolattal hogy talán kellene neki testvér, de mindig oda lyukadunk ki hogy elég egy gyerek. Csak félek hogy esetleg magányos lesz később. Hogy egyedül nem fogja úgy feltalálni magát. Nincs olyan érzésetek néha hogy kellett volna tesó?
Mondjuk ehhez hozzátartozik az is hogy nekem van egy 2 évvel fiatalabb hugom, de soha nem tudtunk eljátszani egymásssal (bár lehet hogy csak mi voltunk defektesek).Nem tudom hogy nem-e lenne boldogtalanabb egyedül. Nagyon butaság ami jár a fejemben?
Figyelj, amikor 1 éve volt nagyfiam, szóba sem jöhettet nálam, hogy legyn még egy gyerekem. BRR
Végül-sok dolog miatt- 9 év lett korkülönbség, nem bánom.
5-6 évneél kisebb korkülönbséget semmiképpne nem akartam volna, minig úgy voltma ha majd iskolás lesz.
Én ne tartom fair dolognak, hogy azért szültem volna még egyet 1-2-3 év múlva, hogy az adiódig egykének legyen kivel játszani..bla..bla
Ja és hogy le legyen tudva dolog..ez me miylen már:-((((
SOHA NEa meglévőnek szülj testvért, hanem magadnak még egy gyreket, de csak ha lelkileg készen állsz rá.
TELJESEN természetes és normális dolgo, ha valaki egy 1 éves gyereke mek llé nem akr még egyet, nekem az anem normlális, amikor ilyenkor már jön következő.
megjegyzem, fiam minden csak nem magányos és mindenhol 1 mp alatt feltalálja magát.
ja és a hugával imádják egymást.
Hidd el, ha megérsz rá, akor lesz még egy , ha meg nem, akkor egy gyereketek lesz.
13:29-nek
Én 37 évesen szülte amásodikat, semmihez sincs késő.
Lélekben kell fiatalnak lenni.
Az autó elüthet 35 éves korod előtt is.
30 évese még olyan fiatal leszel:-)))))
Én 28 évesen szültem az elsőt és így 11 év távlatából visszagonondolva, annyira éretlen voltam még az egészre.
Sokkal érettebnek érzem magam most a másodiknál, akit mint írtam 37 évesen szültem.
Ez van, mindig fiatalbbnak tűntem a koromnál kívülről és belülről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!