Későn kezdett el rajzfilmet nézni a gyereked? Mikor?
Figyelt kérdés
Az én 2 éves kisfiam (24 hó), fél percig sem ül a tévé elé, legyen szó bármilyen rajzfilmről. Itt olvasom, hogy már a kisebbek is végignéznek egy-egy rövidebb mesét.2011. jún. 3. 22:47
11/14 anonim válasza:
16 hónapos,és az Elmót szereti nézni dvd-ről, a minimaxon pedig a mondókák,gyerekdalokat.
12/14 anonim válasza:
Nekünk először a Teletabi jött be. Ezt már egy évesen is szerette és végig nézte.Igazából ha rajta múlna egész nap a tv előtt ülne. De én ellenzem a tv-t és ezért csak ritkán ültetem le elé. Amit már 3 évesen nem mindig néz jó szívvel. Én azt figyeltem meg, hogy csak az olyan mesét szereti amiben nincsenek negatív szereplők. Valljuk be abból elég kevés van mert még a hupikék törpikékben is van gonosz. A legjobban számodra a Teletabit ajánlom ilyen idős korban nagy színes figurák, egyszerű szöveg. Van benne valami amit mi felnőtek nem érthetünk meg csak gyerek fejjel.Annak idején nekem is ajánlották. Mostanában a Duda és pocsolya jön be és a Diego meg a Dóra.
13/14 anonim válasza:
Az én kisfiam 2 éves és vannak kedvenc meséi.
Én soha nem zártam el a tv elől.
Kedvence : Thomas, postas pat, Noddy, elmo most ennyi jutott az eszembe :D
14/14 anonim válasza:
Az én kisfiam az ELMO Világa sorozatokért van oda, és 21-22 hónapos kora körül kezdte érdekelni, addig semmi mese nem kötötte le. Naponta kb. 1 órát néz mesét és ő kéri hogy tegyem be.
Szerintem azt szereti az Elmo-ban, hogy életszerű és a bábok mellett vannak igazi szereplők (felnőttek, babák, nagyobb gyerkőcök).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!