Későn kezdett el rajzfilmet nézni a gyereked? Mikor?
Figyelt kérdés
Az én 2 éves kisfiam (24 hó), fél percig sem ül a tévé elé, legyen szó bármilyen rajzfilmről. Itt olvasom, hogy már a kisebbek is végignéznek egy-egy rövidebb mesét.2011. jún. 3. 22:47
1/14 anonim válasza:
a én kislányom egy évesen kezdett..
2/14 anonim válasza:
A lányom 2 évesen kívülről fújta a shrekket!Oda-vissza!
3/14 A kérdező kommentje:
Hmmm... Kerekedik a szemem :)
Azt még megkérdezhetem pluszban, hogy miket néznek?
(Shreken kívül :)
2011. jún. 3. 22:57
4/14 anonim válasza:
noddy.postás pat..micimackó és a zelefánt..tűzoltó sam..
mickey egér játszótere..manny mester
5/14 anonim válasza:
20 hónaposom pár napja nézi de csak pár percig a thomast. szerintem ne bánd h nem nézi, nem hiszem h hátránya származna belőle...inkább olvass te neki mesét, az sokkal hasznosabb :))))
6/14 anonim válasza:
Szerintem ezzel semmi baj nincs. Az enyém olyan két és fél évesen nézett meg néhány részt a Kisvakondból, azt szereti, meg a Thomas a gőzmozdony is tetszik neki, de még ekkor sem volt egy nagy mesenéző. Most meg egy dolog van, ami leköti a tévéműsorok közül, ez pedig a Hogyan készült című, ami nem is mese, hanem ilyen dokumentum film :) Ki van írva dvd-re kb 100 rész, aztán mindig mondja, hogy melyiket akarja látni. Három és fél éves amúgy most. Tök vicces, amikor megyünk valahova, és rámutat bizonyos tárgyakra, és elkezdi mondani, hogy hogyan készült :)
7/14 anonim válasza:
3 évesek elmúltak, mikor először néztek mese dvd-t. Mesecsatornát nem kapcsolok be nekik, hetente 2x dvd-nap van, akkor megnézhetnek 1-1 mesét dvd-ről.
8/14 anonim válasza:
Nekem 2 éves a kislányom, és abszolút nem köti le a tv. Bár lehet az is hogy szinte egész délelőtt megy. A mesékből 1-2 percet néz. De én nem bánom, ne szokjon hozzá!
9/14 anonim válasza:
Szűk 2,5 évesen. De csak Diegot és Dorat, meg Thomast, Roary kisautót néz meg, semmi mást. Mesecsatornát nem nézünk napközben, mert elkapcsolja, nem érdekli.
10/14 anonim válasza:
Szerintem ennek inkább örülni kéne, nem pedig Tv-manónak nevelni a gyereket. Én kifejezetten örülök, h másfél éves fiam nem nézi a TV-t, és remélem ez még egy jódarabig így is marad. A gyerek játsszon, szaladgáljon, segítsen anyának, sétáljon, ne pedig üljön egy helyben egy dobozt bámulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!