Szeptemberbe megy a lányom oviba, és szeretnék neki valami multivitamit venni, de milyet? Ti miket adtok?
Én actival kid-et adok a fiamnak, rágótabletta. Nagyon szereti, minden nap ő kéri a "vitamíncukorkát".
De lehet kapni mindenfélét,pl marslakócskák, szerintem mind jók. Vagy szirup formában is, én nem szeretem, nehéz adagolni és minden ragad tőle.
Szia.Én most a Béres cseppet+Cebiont adok a fiamnak,ő is megy szeptembertől oviba,így már beszereztem a Forever Kids vitamint,120db van benne,napi 1 tablettát kell belőle,szétrágni és még fincsi is.3400ft volt.Majd ezt adom neki,augusztustól:-)Neten meg tudod nézni ha érdekel:D
Üdv
Nagyon figyelj oda,mit veszel! Nem mindegy!Alaposan nézz körül!
Mi marslakót vettünk,abból 2 íz van. Egy árban van,ha jól emlékszem,de közel sem ugyan az van benne! Az erdei gyümis ízűben kevesebb a vitamin,de van benne olyan,ami segít a vitaminoknak felszívódnia. A narancsosban több a vitamin,nincs benne ami segít felszívódni a vitaminoknak,és immunerősítőt tartalmaz.
Minden kép olyat ajánlanék,ami tartalmaz immunerősítőt,mert az oviban nagyon hamar elkapja a bacikat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!